Belettering Sint-Gillis-Waas

Ben jij op zoek naar een goeie beletteraar in de buurt van Sint-Niklaas?

Dan ben je bij Argo Reclame aan het juiste adres.

We staan klaar om jouw auto’s, bestelwagens, pickups en vrachtwagens te voorzien van de mooiste, maar vooral meest renderende beletteringen.

 Daarnaast kan bij ons ook terecht voor trendy muur- en raambeletteringen of opvallende zuilen. 

Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Voertuigbelettering Sint-Gillis-Waas

Een voertuigbelettering ziet er niet alleen uniek uit, maar transformeert je voertuig tot een échte klantenmagneet. Bij Argo Reclame denken we samen met je mee over het ontwerp en de juiste boodschap. Wij denken mee met de klant en zorgen ervoor dat de juiste doelgroep aangesproken wordt in het verkeer. 

Zo’n belettering valt op in het verkeer, het zou jammer zijn om deze kans te laten schieten. 

belettering van rode vrachtwagenfleet in Sint-Gillis-Waas

Vergelijk de reclame gerust met andere reclamevormen: reclame langs de weg, reclame op internet, reclame in een lokaal magazine…

Er is geen enkel reclamemedium waar je zo op gezien wordt. Een voertuig is een rijdend reclamebord dat 5 jaar gratis zichtbaar is op de Belgische wegen! 

 

Auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, opleggers, pickups, noem maar op. Het zijn allemaal advertentiemedia in het verkeer.

 

Samen bekijken we hoe we jouw boodschap zo efficiënt en actiegericht mogelijk kunnen verspreiden.

Voor de uitvoering gaan wij te werk met de meest kwalitatieve folies. De bedoeling is dat de reclame er jarenlang goed blijft uitzien. Vandaar dat de belettering ook wordt geplaatst door echte vakspecialisten.

Indoor belettering

Niet alleen je voertuigen, maar ook de ramen en wanden in jouw bedrijf bieden heel wat mogelijkheden voor je branding. Vanaf het moment dat een klant binnenkomt, wilt hij zich welkom voelen, en vooral de juiste indruk krijgen van je bedrijf. Daarom dat dit zo belangrijk is. Maak van je bedrijfsnaam een sterk merk, dat op elk voertuig, wand of in elk interieur op dezelfde manier naar voor komt.

Zo kan jij je ramen voorzien van een stijlvolle zandstraalfolie, een vision print of uitgesneden kleeftekst. Of geef je binnenmuren een aparte look die helemaal bij jouw stijl past. Een passende quote? Een stijlvolle foto over de ganse muur? Ja hoor, dat kan.

Op zoek naar belettering?

De eerste stap is een Gratis Offerte vragen:

Outdoor belettering

Niet alleen je voertuigen, maar ook de buitenkant van je bedrijf biedt heel wat mogelijkheden voor je branding. Het is de eerste indruk die de klant krijgt als hij naar je bedrijf op zoek is. Vermoedelijk heeft hij daarvoor al een bestelwagen zien rondrijden van jullie. Daarom is het zo belangrijk consistent te zijn. Trek je huisstijl door van je voertuigen naar je gebouw.

En zorg ervoor dat je kantoor je huisstijl weerspiegelt. Bezorg je potentiële klanten “the full experience”!

Hieronder alvast een idee van wat we je allemaal kunnen bieden:

Kleefteksten

Wil jij een losse tekst, je logo of andere slagzin op de muur? Dan kan dat aan de hand van plakletters.

De folie wordt uitgeplot en voorzien van een drager, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Laat je dit liever aan ons over?

Geen probleem, we zitten wekelijks in de regio.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie, of matterende folie, is een folie die kan aangebracht worden op glas. Meestal voor privacy doeleinden. Denk maar aan vergaderzalen, kantoren, kinesistpraktijken, ... Door zijn sober karakter past zandstraalfolie in elk interieur. En de lichtinval blijft mooi behouden.

Vision Prints

Visionprints zijn uiterst geschikt voor de belettering van buitenvensters. Vergelijk het met de stadsbussen die bekleefd zijn met foto's op de ruiten. Je kan van binnen naar buiten kijken, maar omgekeerd zie je een foto.

Wel dit systeem passen we ook toe op winkels, bedrijven en praktijken.

Kanttekening: 's avonds kan je wel naar binnen zien. Dus voor optimale privacy is er best een combinatie met zandstraalfolie of stores nodig.

Reclamezuilen

Een reclamezuil geeft meteen een professionele indruk van zodra je potentiële klant toekomt.

Meestal wordt er gekozen voor strakke, vlakke zuilen in courante maten van 3 à 4m hoog en 1 à 1,5m breed.

De kleuren: in wit, zilver of trendy zwart. Verder kunnen we met folie alles overkleven. Dus ook een fotozuil is mogelijk.

3M raamfolie

De zonwerende folie van 3M filtert en remt de zonnestralen, waardoor het een aantal voordelen biedt.

Zo kan het zorgen voor een lagere binnentemperatuur in de zomer, energiebesparing, meer werkcomfort, minder verkleuring van objecten door UV-blokkering en minder hinderlijke schittering van computerschermen als gevolg van binnenvallend zonlicht.

Er zijn diverse soorten folie beschikbaar, elk met hun eigen unieke resultaten en toepassingen.

3M window films dealer

Onze werkwijze

1. Offerte vragen

Een offerte kan je aanvragen door te klikken op de oranje knop.

Indien het gaat over de belettering van een bestelwagen, vermeld hierbij dan de kleur, L en H (vb L2H2) en het merk/type van het voertuig. Heb je geen idee, voeg dan gerust een paar foto’s toe. 

 

Ben je op zoek naar een andere belettering, vb voor een specifieke glaspartij? Voeg dan alvast een foto toe van de situatie. Dat is handig voor ons om een passende offerte op te maken.

2. Bespreking ontwerp

Nadat er een akkoord bereikt wordt over de offerte, starten we met het ontwerp.

Voor voertuigen zit dit in de prijs inbegrepen. 

Samen bespreken jullie hoe de bestickering van de voertuigen, of het ontwerp van de zuil, andere belettering, … er moet gaan uitzien. 

Het ontwerp van de belettering wordt verder aangepast tot het helemaal klaar is voor uitvoering.

3. Uitvoering

Voor de belettering wordt een specifieke datum ingepland. Time is money, en we willen dat je weet wanneer de belettering zal gebeuren en hoe lang die gaat duren. De belettering van wagens wordt in ons geklimatiseerd atelier uitgevoerd, zodat we zeker zijn van een kwalitatieve plaatsing. Dit komt de duurzaamheid van de belettering ten goede.

Voor andere beletteringen (vb vensters), verplaatsen wij ons uiteraard graag richting Sint-Gilllis-Waas, of de plek waar jouw bedrijf zich bevindt.

Klinkt dit als muziek in je oren? En ben jij op zoek naar een reclamepartner in de buurt van Sint-Gillis-Waas?

Neem dan contact op via onderstaand formulier en laat je bijstaan door ons team van experts. Binnenkort is jouw voertuig, bedrijfsgebouw, handelspand of horecazaak een echte klantenmagneet!

Belettering Sint-Gillis-Waas gezocht? Vraag hier offerte.

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Onze klanten

Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 85 recensies
beoordeel ons op
Verschillende wagens en gevels laten beletteren door dit fantastisch team. Zeer vlotte communicatie, kwalitatieve afwerking en schappelijke prijzen. Zeker aan te raden!
Top service vanaf het eerste contact, gedurende het proces van ontwerpen, tot en met de uitvoering! 👌👌👌👌👌
Reactie van de eigenaar: We zijn heel blij dat je tevreden bent van de belettering van jullie bestelwagen. Bedankt voor de leuke review!
Bij het plaatsen van de zonwerende raamfolie hebben wij mogen ervaren dat dit de beste koop is om de hitte uit uw slaapkamer of woning te houden! En de snelle service en communicatie die wij gehad hebben met dit bedrijf is schitterend dus 5 sterren zeker verdiend, team Argo.. #zonwerenderaamfolie -#argo #belettering
Reactie van de eigenaar: Bedankt Swa!
Heel blij met het reclamebord voor mijn zaak!
Reactie van de eigenaar: Blij te horen dat je tevreden bent van jouw reclamezuil!
5 bestelwagens laten beletteren, dik tevreden! Top team, zeer behulpzaam en vriendelijk.Dikke mercikes Sami & Jacob voor de nodige hulp!
Reactie van de eigenaar: Bedankt Zafer
js_loader

Argo Reclame bv – Moortelstraat 25 – Lokeren (vooheen Melsele) – 03 / 252 89 23 – info@argoreclame.be 

Jouw beletteraar in het Havengebied en errond