Belettering Sint-Niklaas

Ben jij op zoek naar een goeie beletteraar in de buurt van Sint-Niklaas?

Dan ben je bij Argo Reclame aan het juiste adres.

We staan klaar om jouw auto’s, bestelwagens, pickups en vrachtwagens te voorzien van de mooiste, maar vooral meest renderende beletteringen.

 Daarnaast kan bij ons ook terecht voor trendy muur- en raambeletteringen of opvallende zuilen. 

Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Voertuigbelettering Sint-Niklaas

Een voertuigbelettering ziet er niet alleen uniek uit, maar transformeert je voertuig tot een échte klantenmagneet. Bij Argo Reclame denken we samen met je mee over het ontwerp en de juiste boodschap. Wij denken mee met de klant en zorgen ervoor dat de juiste doelgroep aangesproken wordt in het verkeer. 

Zo’n belettering valt op in het verkeer, het zou jammer zijn om deze kans te laten schieten. 

belettering Sint-Niklaas

Vergelijk de reclame gerust met andere reclamevormen: reclame langs de weg, reclame op internet, reclame in een lokaal magazine…

Er is geen enkel reclamemedium waar je zó op gezien wordt. Een voertuig is een rijdend reclamebord dat 5 jaar gratis zichtbaar is op de Belgische wegen! 

Auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, opleggers, pickups, noem maar op. Het zijn allemaal advertentiemedia in het verkeer.

Samen bekijken we hoe we jouw boodschap zo efficiënt en actiegericht mogelijk kunnen verspreiden.

Voor de uitvoering gaan wij te werk met de meest kwalitatieve folies. De bedoeling is dat de reclame er jarenlang goed blijft uitzien. Vandaar dat de belettering ook wordt geplaatst door echte vakspecialisten.

Indoor belettering

Niet alleen je voertuigen, maar ook de ramen en wanden in jouw bedrijf bieden heel wat mogelijkheden voor je branding. Van zodra een klant binnenkomt, wilt hij zich welkom voelen, en vooral de juiste indruk krijgen van je bedrijf. Daarom dat dit zo belangrijk is. Maak van je bedrijfsnaam een sterk merk, dat op elk voertuig, wand of in elk interieur op dezelfde manier naar voor komt.

Zo kan jij je ramen voorzien van een stijlvolle zandstraalfolie, een vision print of uitgesneden kleeftekst. Of geef je binnenmuren een aparte look die helemaal bij jouw stijl past. Een passende quote? Een stijlvolle foto over de ganse muur? Ja hoor, dat kan.

Kleefteksten

Wil jij een losse tekst, je logo of andere slagzin op de muur? Dan kan dat aan de hand van plakletters.

De folie wordt uitgeplot en voorzien van een drager, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Laat je dit liever aan ons over?

Geen probleem, we zitten wekelijks in de regio.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie, of matterende folie, is een folie die kan aangebracht worden op glas. Meestal voor privacy doeleinden. Denk maar aan vergaderzalen, kantoren, kinesistpraktijken, ... Door zijn sober karakter past zandstraalfolie in elk interieur. En de lichtinval blijft mooi behouden.

Vision Prints

Visionprints zijn uiterst geschikt voor de belettering van buitenvensters. Vergelijk het met de stadsbussen die bekleefd zijn met foto's op de ruiten. Je kan van binnen naar buiten kijken, maar omgekeerd zie je een foto.

Wel dit systeem passen we ook toe op winkels, bedrijven en praktijken.

Kanttekening: 's avonds kan je wel naar binnen zien. Dus voor optimale privacy is er best een combinatie met zandstraalfolie of stores nodig.

Op zoek naar belettering?

De eerste stap is een Gratis Offerte vragen:

Outdoor belettering

Niet alleen je voertuigen, maar ook de buitenkant van je bedrijf biedt heel wat mogelijkheden voor je branding. Het is de eerste indruk die de klant krijgt als hij naar je bedrijf op zoek is. Vermoedelijk heeft hij daarvoor al een bestelwagen zien rondrijden van jullie. Daarom is het zo belangrijk consistent te zijn. Trek je huisstijl door van je voertuigen naar je gebouw.

En zorg ervoor dat je kantoor je huisstijl weerspiegelt. Bezorg je potentiële klanten “the full experience”!

Hieronder alvast een idee van wat we je allemaal kunnen bieden:

Reclamezuilen

Een reclamezuil geeft meteen een professionele indruk van zodra je potentiële klant toekomt.

Meestal wordt er gekozen voor strakke, vlakke zuilen in courante maten van 3 à 4m hoog en 1 à 1,5m breed.

De kleuren: in wit, zilver of trendy zwart. Verder kunnen we met folie alles overkleven. Dus ook een fotozuil is mogelijk.

Een zwarte reclamezuil, geplaatst in Sint-Niklaas

3M Raamfolie

Een speciale zonwerende belettering met 3M-raamfolie te Sint-Niklaas

Het installeren van zonwerende 3M raamfolie is een van de slimste investeringen die je kunt doen. Naast het verminderen van warmte, beschermen tegen schadelijke UV-stralen en verhogen van privacy, biedt deze raamfolie nog meer voordelen voor je bedrijfsgebouw.

Samengevat biedt deze folie volgende voordelen:

  • Vermindert warmte
  • Beschermt tegen schadelijke UV-stralen
  • Vermindert verblinding
  • Verhoogt privacy
  • Verbetert veiligheid
  • Het installeren van zonwerende 3M raamfolie zorgt voor een comfortabelere, veiligere en energiezuinigere werkomgeving.

Onze werkwijze

1. Offerte vragen

Een offerte kan je aanvragen door te klikken op de oranje knop.

Indien het gaat over de belettering van een bestelwagen, vermeld hierbij dan de kleur, L en H (vb L2H2) en het merk/type van het voertuig. Heb je geen idee, voeg dan gerust een paar foto’s toe. 

 

Ben je op zoek naar een andere belettering, vb voor een specifieke glaspartij? Voeg dan alvast een foto toe van de situatie. Dat is handig voor ons om een passende offerte op te maken.

2. Bespreking ontwerp

Nadat er een akkoord bereikt wordt over de offerte, starten we met het ontwerp.

Voor voertuigen zit dit in de prijs inbegrepen. 

Samen bespreken jullie hoe de bestickering van de voertuigen, of het ontwerp van de zuil, andere belettering, … er moet gaan uitzien. 

Het ontwerp van de belettering wordt verder aangepast tot het helemaal klaar is voor uitvoering.

3. Uitvoering

Voor de belettering wordt een specifieke datum ingepland. Time is money, en we willen dat je weet wanneer de belettering zal gebeuren en hoe lang die gaat duren. De belettering van wagens wordt in ons geklimatiseerd atelier uitgevoerd, zodat we zeker zijn van een kwalitatieve plaatsing. Dit komt de duurzaamheid van de belettering ten goede.

Voor andere beletteringen (vb vensters), verplaatsen wij ons uiteraard graag richting Sint-Niklaas, of de plek waar jouw bedrijf zich bevindt.

Klinkt dit als muziek in je oren? En ben jij op zoek naar een reclamepartner in de buurt van Sint-Niklaas?

Neem dan contact op via onderstaand formulier en laat je bijstaan door ons team van experts. Binnenkort is jouw voertuig, bedrijfsgebouw, handelspand of horecazaak een echte klantenmagneet!

Belettering nodig? Vraag hier offerte

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Onze klanten aan het woord

Top service vanaf het eerste contact, gedurende het proces van ontwerpen, tot en met de uitvoering! 👌👌👌👌👌
Bij het plaatsen van de zonwerende raamfolie hebben wij mogen ervaren dat dit de beste koop is om de hitte uit uw slaapkamer of woning te houden! En de snelle service en communicatie die wij gehad hebben met dit bedrijf is schitterend dus 5 sterren zeker verdiend, team Argo.. #zonwerenderaamfolie -#argo #belettering
Heel blij met het reclamebord voor mijn zaak!
5 bestelwagens laten beletteren, dik tevreden! Top team, zeer behulpzaam en vriendelijk.Dikke mercikes Sami & Jacob voor de nodige hulp!
Wat een fantastisch bedrijf met de daarbijbehorende diensten! Voor het design en de uitvoering van de belettering van mijn bestelwagen, deed ik beroep op Argo Communications. Top service!
Camionette laten bestickerenHeel tevreden van het begin tot het einde, service, prijs, communicatie, uitvoering. Dit team verdient meer dan 5***
Bestelwagens laten bestickeren, ondertussen al de 12e. Heel mooi gedaan, communicatie verloopt vlot. Dankjewel voor de super service!
Vandaag de bestelwagen met bestickering afgehaald! Perfect in orde!
Camionette laten bestickeren.Top werk, proper gedaan en zeer snelle service!Een dikke aanrader!
Camionet laten bestickeren. Zeer tevreden van het resultaat. Supergoede service en heel behulpzaam. Absolute aanrader.
Goeie prijs, goede afspraken, vlotte afhandeling en een top resultaat. Aanrader!
In naam van Connect Real Estate: prachtige en snelle bestickering van onze wagen en vlotte communicatie. Een echte aanrader!!
Goede service en communicatie,duidelijk ontwerp . Mooie en snelle uitvoering. 👍👍
De perfecte bestickering van de vrachtwagenProfessionele uitvoering van de opdrachtSamen met het agro team uitwerken van de ontwerp concepten en ideeënZeker een AANRADER voor iedereen ……..
Toppers!Je kan op hen rekenen, denken mee, perfecte communicatie, een aanrader voor de bestickering van je voertuig, winkelruimte, etc.Wij raden Argo aan iedereen aan 😊
Alweer schitterend werk geleverd tegen een correcte prijs!
Sani-Pro Verwarming en Sanitair is super tevreden over het resultaat daarvoor dank !Zeer vriendelijke ondernemers met passie voor hun vak ! Aanrader !
Altijd een goede, vlotte service! Steeds tevreden over de samenwerking en het resultaat!
Twee bestelwagens laten beletteren: zowel op gebied van communicatie als geleverde werk zijn we uitermate tevreden. De belettering is zeer nauwkeurig aangebracht met oog voor detail. Afspraken naar levering en ophaling verliepen zeer vlot en correct. We kunnen Argo dan ook alleen maar aanbevelen!
Top en snelle service! Dankjewel voor de belettering van mijn nieuwe kinepraktijk!
Super tevreden van het resultaat van de carwrapping van mijn fiat. Het ontwerp en de uitvoering waren super! Mijn auto zal nu zeker opvallen.
Wij lieten onze eerste bestelwagen een 2 tal jaar geleden bestickeren en waren daar zeer tevreden over, nu ook onze 2de bestelwagen laten doen. Ons zie je nog terug!
Een correcte offerte gekregen, een goed ontwerp in samenspraak nog aangepast . En een paar weken later zoals afgesproken afgewerkt.Super service.
Volgende Recensies
js_loader

Argo Reclame bv – Slekkenstraat 8 – 9120 Melsele – 03 / 252 89 23 – info@argoreclame.be

Jouw beletteraar voor Sint-Niklaas en omstreken