Belettering Waasmunster

Ben jij op zoek naar een belettering in de buurt van Waasmunster?

Dan ben je bij Argo Reclame aan het goeie adres.

We staan klaar om je auto’s, bestelwagens en vrachtwagens te voorzien van de mooiste, maar vooral meest renderende beletteringen.

 Daarnaast kan bij ons ook terecht voor stijlvolle raambeletteringen of moderne reclamezuilen. 

Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Voertuigbelettering Waasmunster

Een voertuigbelettering ziet er niet alleen tof uit, maar transformeert je voertuig tot een ware klantenmagneet. 

Bij Argo Reclame denken we samen met je mee. Zowel over het ontwerp als over de juiste boodschap. We zorgen ervoor dat de juiste doelgroep aangesproken wordt in het verkeer. 

Want draai of keer het zoals je wilt, zo’n belettering valt op in het verkeer. En het zou jammer zijn om deze kans te laten schieten. 

belettering Waasmunster

Vergelijk deze vorm van reclame gerust met andere vormen: reclame langs de weg, reclame op internet, reclame in een lokale krant…

Er is geen enkel reclame-medium waar je zo op gezien wordt. Een voertuig is een rijdende reclame die 5 jaar zichtbaar is op de Belgische wegen! 

Auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens, pickups, noem maar op. Het zijn allemaal advertentiemedia in het verkeer.

Elke belettering is dus een unieke kans om reclame te maken. En het is écht mogelijk om hier klanten mee aan te trekken. 

Het doel is je boodschap zo efficiënt en actiegericht mogelijk te verspreiden. Maar dat bekijken we samen met jou.

Voor de uitvoering gaan wij te werk met de beste folies, gecombineerd met de duurzaamste inkten. De bedoeling is dat je reclame er jarenlang goed blijft uitzien. De belettering wordt dan ook geplaatst door echte vakspecialisten.

Indoor belettering

Niet alleen op je voertuigen, maar in je bedrijf dient je huisstijl / logo / kleuren zo goed mogelijk tot uiting te komen.  Van zodra een klant je zaak binnenkomt, wilt hij zich welkom voelen, en vooral de beste én juiste indruk krijgen van je bedrijf. 

We zullen daarom altijd een ontwerp maken dat in de lijn van je voertuigen ligt, en je huisstijl bevat.

Wat er mogelijk is? 

Je ramen voorzien van een stijlvolle zandstraalfolie, een vision print of uitgesneden kleeftekst. Of geef je binnenmuren een aparte look die helemaal bij jouw stijl past. Een passende quote? Een stijlvolle foto over de ganse muur? Ja hoor, dat kan.

Kleefteksten

Wil jij een losse tekst, je logo of andere slagzin op de muur? Dan heb je kleefletters nodig.

De kleefletters worden uitgeplot uit folie en voorzien van een zelfklevende drager, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Laat je dit liever aan ons over? Voor de grotere delen zeker een aanrader, en we zitten wekelijks in de regio.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie, of matterende folie, is een folie die kan aangebracht worden op glazen wanden. Meestal wordt deze gebruikt voor privacy doeleinden.
Denk maar aan directiekantoren, vergaderzalen, tandartspraktijken, kinesistpraktijken, ...

Door zijn sober en minimalistisch karakter past zandstraalfolie in elk interieur. Bovendien blijft de lichtinval mooi behouden.

Vision Prints

Visionfolie zijn uiterst geschikt voor op buitenvensters. Vergelijk het met de stadsbussen die bekleefd zijn met reclamefoto's op de zijruiten, of achterruit. Je kan dan van binnen naar buiten kijken, maar omgekeerd zie je een foto.

Wel, dit systeem passen we ook toe op vitrines van winkels, beautysalons, bedrijven en praktijken.

Kanttekening: 's avonds kan je wel naar binnen zien. Dus voor volledige privacy is er best een combinatie met zandstraalfolie of stores nodig. Vraag gerust meer uitleg.

Op zoek naar belettering?

De eerste stap is een Gratis Offerte vragen:

Outdoor belettering

Niet alleen je voertuigen, maar ook de buitenkant van je bedrijf biedt heel wat mogelijkheden voor je branding. 

Je hebt maar één kans op een goeie eerste indruk.  En vermoedelijk heeft de klant daarvoor al beletterde bestelwagens zien rondrijden van jullie. 

Daarom is het zo belangrijk consistent te zijn in je huisstijl. Zorg dat die overal gelijk is, en trek die ook door naar je gebouw.

 

Hieronder alvast een idee van wat we je allemaal kunnen bieden:

Reclamezuilen

Een reclamezuil geeft meteen een professionele indruk vanaf het moment dat je klant toekomt.

Meestal wordt er gekozen voor moderne, strakke, vlakke zuilen in de maten van 3 à 4m hoog en 1 à 1,5m breed.

De kleuren: in wit of zilver of trendy zwart. Verder kunnen we met bedrukte folie alles overkleven. Dus ook een fotozuil is mogelijk.

reclamezuil zwart in Waasmunster

3M Raamfolie

door het plaatsen van zonwerende belettering spaar je energie uit. Dit is de 3M-raamfolie, op een gebouw te Waasmunster

Als eigenaar van een bedrijfsgebouw is het belangrijk om te zorgen voor een veilige, comfortabele en efficiënte werkomgeving voor jezelf, je werknemers en je klanten.

Het installeren van zonwerende 3M raamfolie is een verstandige investering die je hierbij kan helpen.

Deze raamfolie heeft namelijk meerdere voordelen, waaronder het verminderen van warmte, beschermen tegen schadelijke UV-stralen en verhogen van privacy

Onze werkwijze

1. Offerte vragen

Een offerte kan je aanvragen door te klikken op de oranje knop op deze pagina.

Indien het gaat over de bestelwagenbelettering, vermeld hierbij dan ook de kleur, L en H (vb L2H2) en het merk/type van de bestelwagen. Heb je geen idee, dan kan je tot 3 foto’s toevoegen. 

 

Ben je op zoek naar een andere belettering, vb voor een vitrine? Voeg dan alvast een foto toe van de situatie. Dat helpt ons om een betere offerte op te maken.

2. Bespreking ontwerp

Nadat er een akkoord bereikt wordt over de offerte, starten we met het ontwerp.

Meestal krijg je wel meer dan 1 ontwerp, zodat we kunnen zien welke stijl je aanspreekt.

 

Samen bekijken we dan wat er kan verbeterd worden tot we volledig akkoord zijn over het ontwerp.

Je ziet dus effectief de volledige bestelwagen op voorhand op tekening.

Ook voor zuilen en andere bestickering volgen we dezelfde werkwijze. 

3. Uitvoering

Voor de uitvoering van de belettering wordt een specifieke datum ingepland. 

Time is money, en we willen dat je op voorhand weet hoe lang en wanneer je je bestelwagen zal kwijt zijn.  Deze planning staat dan ook vast voor ons. De belettering van wagens wordt in ons geklimatiseerd atelier uitgevoerd, zodat we een duurzame belettering kunnen plaatsen. 

 

 

Voor andere beletteringen (vb vensters), verplaatsen wij ons uiteraard graag richting Waasmunster, of de plek waar jouw bedrijf zich bevindt.

Klinkt dit als muziek in je oren? En ben jij op zoek naar een reclamepartner in de buurt van Waasmunster?

Neem dan contact op via onderstaand formulier en laat je bijstaan door ons team van experts. Binnenkort is jouw voertuig, bedrijfsgebouw, handelspand of horecazaak een echte klantenmagneet!

Belettering nodig in Waasmunster? Vraag hier offerte

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Onze klanten aan het woord

Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 85 recensies
beoordeel ons op
Verschillende wagens en gevels laten beletteren door dit fantastisch team. Zeer vlotte communicatie, kwalitatieve afwerking en schappelijke prijzen. Zeker aan te raden!
Top service vanaf het eerste contact, gedurende het proces van ontwerpen, tot en met de uitvoering! 👌👌👌👌👌
Response from the owner: We zijn heel blij dat je tevreden bent van de belettering van jullie bestelwagen. Bedankt voor de leuke review!
Bij het plaatsen van de zonwerende raamfolie hebben wij mogen ervaren dat dit de beste koop is om de hitte uit uw slaapkamer of woning te houden! En de snelle service en communicatie die wij gehad hebben met dit bedrijf is schitterend dus 5 sterren zeker verdiend, team Argo.. #zonwerenderaamfolie -#argo #belettering
Response from the owner: Bedankt Swa!
Heel blij met het reclamebord voor mijn zaak!
Response from the owner: Blij te horen dat je tevreden bent van jouw reclamezuil!
5 bestelwagens laten beletteren, dik tevreden! Top team, zeer behulpzaam en vriendelijk.Dikke mercikes Sami & Jacob voor de nodige hulp!
Response from the owner: Bedankt Zafer
js_loader

Argo Reclame bv – Moortelstraat 25 – Lokeren (vooheen Melsele) – 03 / 252 89 23 – info@argoreclame.be 

Jouw beletteraar in Waasmunster en omstreken