Kader met peesdoeken of fotobehang, welke optie past bij jou?

fotobehang of peesdoeken?

We krijgen vaak de vraag: “Ik wil een grote foto in mijn kantoor of onthaalruimte, maar moet ik gaan voor een fotobehang of voor een aluminium fotokader met verwisselbare peesdoeken?”

Dus, laten we deze twee eens naast elkaar leggen en kijken wat het beste bij jou past!

Fotobehang: permanente schoonheid

Voordat we dieper ingaan op de vergelijking, laten we eerst even stilstaan bij wat fotobehang precies is. Fotobehang is een speciaal soort behang dat een afbeelding of design naar keuze over de volledige grootte weergeeft. Het mooie van fotobehang is dat het in één stuk komt. Dit betekent dat je niet te maken hebt met die vervelende banen of naden die je vaak ziet bij traditioneel behang. Je hebt dus een naadloze en indrukwekkende muurdecoratie die je ruimte echt tot leven brengt. Het aanbrengen wordt best gedaan door vakmensen, want een behang van vb 5m breed x 2.5m hoog in 1 stuk aanbrengen vraagt wel wat ervaring.

  • Look & Feel: Fotobehang geeft je kantoor of receptie direct een WOW-factor. Het is alsof je een gigantisch kunstwerk aan je muur hebt hangen.
  • Duurzaamheid: Het is een permanente oplossing. Dus als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, zit je er wel even aan vast. Maar hey, het gaat jaren mee!
  • Installatie: Het vergt wat tijd en precisie om het perfect te krijgen, maar het resultaat is het waard.

Aluminium kader met verwisselbare peesdoeken: de flexibele ster

Nu je weet wat fotobehang is, laten we het hebben over het aluminium kader met peesdoeken. Dit is een innovatieve en stijlvolle manier om je ruimte te decoreren. Stel je een strak aluminium frame voor dat aan je muur hangt. In dit frame plaats je een peesdoek: een hoogwaardig bedrukt doek met een rubberen rand (de ‘pees’). Deze pees maakt het super eenvoudig om het doek in het kader te bevestigen, dit kan je gerust zelf doen.

Het echte voordeel? Als je zin hebt in een nieuwe look, of als het seizoen verandert, kun je het doek in een handomdraai verwijderen en vervangen door een nieuw design. Geen gedoe, gewoon een frisse nieuwe uitstraling wanneer je maar wilt!

  • Look & Feel: Net zo stijlvol als fotobehang, maar met een moderne twist. En het beste? Je kunt het veranderen wanneer je maar wilt!
  • Seizoensupdates: Zin in een winterwonderland in december en een zonnig strand in juli? Geen probleem! Wissel gewoon de peesdoeken.
  • Teamfoto’s: Heb je een nieuwe teamfoto? Of misschien een foto van die geweldige bedrijfsuitje? Wissel het in een handomdraai!
  • Akoestische Demping: Dit is de echte game-changer. Met zo’n peesdoek voeg je veel textiel toe aan de kamer. En dat betekent? Minder echo en een betere geluidskwaliteit. Plus, je kunt extra akoestisch dempend materiaal in het kader stoppen voor nog betere resultaten.

Dus, wat is de beste oplossing?

Wel, dat hangt echt van jou af! Als je houdt van verandering en flexibiliteit, dan is het aluminium fotokader met verwisselbare peesdoeken echt iets voor jou. Maar als je op zoek bent naar iets permanents en je hebt al het perfecte beeld in gedachten, dan is fotobehang misschien wel jouw ding.

Bovendien zullen beide opties je ruimte transformeren en je bezoekers imponeren.

Dus, wat denk je? Laat het ons weten en laten we samen iets geweldigs creëren! Bij Argo Reclame staan we altijd klaar om je te helpen de beste keuze te maken.

Ineteresse in peesdoeken of fotobehang?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering