Raambelettering

Wat zijn raambeletteringen?

Raambelettering is folie die op ramen gekleefd wordt en wordt specifiek ingezet voor reclamedoeleinden en blinderingen. Er wordt gebruik gemaakt van volle folies, die elk een verschillend effect geven:

  • Kleefletters op je ramen zijn ideaal om de aandacht van voorbijgangers te trekken en zorgen ervoor dat je bedrijf opvalt in het straatbeeld. Je kan er ook tijdelijke acties of solden mee aankondigen.
  • Met zandstraalfolie heb je geen inkijk meer van passanten: ideaal voor dokterspraktijken, notarissen, maar ook vergaderzalen, stockageruimtes.
  • Ook visionprint is mogelijk: dit is gaatjesfolie. Je kijkt zo van binnen naar buiten, maar langs de buitenkant zie je enkel de reclame en kan je niet naar binnen zien.

Veelal combineren we deze vormen van raambelettering. Bijvoorbeeld zandstraalfolie langs de binnenkant en een reclameboodschap aan de buitenkant. Alles is mogelijk, we bekijken graag met jou het project.

 

De verschillende soorten raambeletteringen

Kleefletters

Kleefletters worden gesneden uit gekleurde of bedrukte folie. Veel toegepast op ramen, maar ook op andere ondergronden mogelijk.

Vision Print

Vision print is een geperforeerde folie. Velen kennen dit vanop de stadsbussen, nu ook verkrijkbaar op gebouwen.

Zandstraalfolie

Een raam veranderen in mat glas? Dat kan met zandstraalfolie. Volledig of gedeeltelijk. Ook logo’s in zandstraalfolie zijn mogelijk.

Raambelettering is ideaal bij huurpanden, omdat die belettering na gebruik terug kan verwijderd worden. Zo kan je een venster mét doorkijk veranderen in privacyglas tijdens de huur, om na de huur terug te herstellen naar de originele staat. Ideaal voor praktijken, winkels, kantoren,...

Op zoek naar ... Stel je vraag.

Ben je op zoek naar iets, en je vindt het niet onmiddellijk op deze pagina? Of heb je het wel gevonden en ben je op zoek naar meer informatie? Stel je vraag dan gerust via dit formulier.
Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over raambelettering