De kracht van One-Way Vision Folie: zicht van binnen, privacy van buiten

one-way vision folie

Wat is one-way vision?

One-way vision folie is ook wel bekend als geperforeerde raamfolie of vision print folie. Het is een unieke raamfolie met kleine perforaties die vanaf de buitenkant een kleurenprint beeld toont, maar van binnenuit een duidelijk zicht naar buiten toe mogelijk maakt. Dit biedt heel veel mogelijkheden om reclame te voeren, maar toch zien we deze nog niet zoveel in het straatbeeld. De kans is zelfs groot dat je concurrenten hiermee nog niet werken.

Nochtans heeft de folie een grote impact op je marketing: je wordt absoluut gezien in het straatbeeld. Daarnaast zijn er nog voordelen, waar je waarschijnlijk niet onmiddellijk aan denkt. We sommen er enkele op:

 • Privacy
  One-way vision folie biedt overdag privacy voor degenen die zich binnen bevinden, zonder het uitzicht van binnenuit te belemmeren. Dit maakt het ideaal voor commerciële panden, kantoren en zelfs particuliere woningen. Opgelet: ’s avonds, als het donker is buiten en licht binnen, is er wel inkijk mogelijk. Wil je ook ’s avonds genieten van privacy, dan kan je zandstraalfolie overwegen, ofwel blinderen met avond-raamdecoratie (vb rolgordijnen).
 • Reclame en branding
  Vanwege het unieke ontwerp van de folie, is deze uitstekend geschikt voor reclame en branding. Bedrijven kunnen hun logo’s, afbeeldingen of andere marketingboodschappen op de buitenkant laten drukken, terwijl werknemers en klanten van binnenuit nog steeds naar buiten kunnen kijken.
 • Zonwering
  De folie is geperforeerd. Bij een verhouding van 50/50 (50% geperforeerd en 50% folie), komt dus de helft minder zon binnen en is het koeler binnen. Wil je meer dan 50% warmte tegenhouden, dan ga je beter naar alternatieve raamfolies die hiervoor speciaal ontwikkeld zijn.
 • Esthetisch
  One-way vision folie kan een modern en strak uiterlijk geven aan het exterieur van een gebouw of voertuig. Wil je hier een beter zicht op krijgen, dan maken we graag een voorontwerp op het gebouw of de wagen waar je de reclame op wilt zien.
one-way vision: vrij zicht naar buiten
one-way vision: vrij zicht naar buiten

Eenvoudige installatie en verwijdering

Net als andere types raamfolie, is one-way vision folie relatief eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Dit maakt het ideaal voor huurpanden. Voor wagens is de plaatsing moeilijker, en dient deze altijd te gebeuren door een professional. Maar ook hier kan de folie eenvoudig verwijderd worden achteraf.

Conclusie

Wil je een opvallende boodschap laten zien op je ramen van je gebouw, maar toch je vrij zicht naar buiten toe bewaren? Wil je eens iets anders dan de rest proberen? Dan is een full color met one-way vision een mogelijk alternatief.

En tegelijkertijd kan je dezelfde boodschap op je wagen laten plaatsen, op de achtervenster en ben je letterlijk overal in het verkeer goed zichtbaar.

Interesse in deze folie?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering