Welke kleur bestelwagen is best?

kleur bestelwagens

Wat is de beste kleur voor je bestelwagens?

De ideale kleur bestelwagen, wat is dat? Daar liggen veel ondernemers van wakker. Vandaar dat ik dit eens toelicht. Want of het nu groene, rode, zwarte, zilveren of witte wagens zijn, dat maakt eigenlijk helemaal niks uit.

Het is vooral belangrijk dat de huisstijl duidelijk herkenbaar is. Zo zorg je ervoor dat prospecten jou herkennen. Hoe meer je gezien en herkend wordt, hoe meer potentiële klanten de neiging zullen hebben om met jou samen te werken. Die herkenbaarheid kan je dan ook meteen doortrekken naar je gevelreclame.

Het belang van een goede, universele huisstijl is echt niet te onderschatten. Jouw huisstijl is namelijk je visitekaartje. Het zorgt ervoor dat je bedrijf sneller in het oog springt, je herkenbaar blijft en dat de geloofwaardigheid van je bedrijf stijgt.

Je huisstijl moet het gedrag en de communicatie van jouw bedrijf onderstrepen. Laat hem steeds aansluiten bij het imago van je zaak.

Dus, om even terug naar de kleur van je bestelwagens te gaan: dit maakt op zich niet uit, maar zorg ervoor dat ze allemaal dezelfde uitstraling hebben, dat ze er hetzelfde uitzien.

Welke kleur bestelwagen wordt het?

Wil jij ook een uniforme uitstraling, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Kom dan eens praten en we bekijken wat we voor jouw wagenpark en je gevelreclame kunnen doen zodat jouw merk ook een herkenbaar en krachtig merk wordt in het straatbeeld.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering