Reclamepanelen: de sleutel tot zichtbaarheid

reclamepanelen

Hoe kan je met reclamepanelen beter in de kijker lopen?

Door vooral met 2 zaken rekening te houden:

  1. gebruik de verschillende mogelijkheden, die bij je bedrijf passen.
  2. gebruik een uitdagend ontwerp, één dat blijft hangen bij je publiek.

Het eerste punt, de verschillende vormen, daar willen we eerst dieper op ingaan.

 

De tijd dat je zo’n PVC bord kreeg en dat op 2 houten palen in de grond bevestigde, is al een tijd voorbij, alhoewel je dat voor kortlopende toepassingen nog wel kan doen. We denken dan bijvoorbeeld aan de eerste optie die hieronder vermeld wordt.

Maar voor permanente reclame zijn er tal van andere mogelijkheden.

We sommen ze op ter inspiratie:

1. Werfborden: jouw bouwproject in de kijker

Werfborden zijn onmisbaar voor aannemers en bouwvakkers. Gemaakt van duurzaam kunststof, zoals kanaalplaat, zijn ze bestand tegen weer en wind. Deze reclamepanelen hang je meestal aan een Heras hekken, of hamer je op een houten paaltje in de grond. In ieder geval een goedkope manier om reclame te maken voor je diensten. Ze zijn niet alleen informatief, maar verhogen ook de zichtbaarheid en professionaliteit van je bedrijf.

werfborden en reclameborden in kanaalplaat

2. Reclamezuilen: de eyecatcher voor je bedrijf

Reclamezuilen zijn de perfecte keuze voor een opvallende presentatie van jouw bedrijf. Geplaatst in de tuin of aan de ingang, trekken deze tot 4 meter hoge en 2 meter brede borden onmiddellijk de aandacht. Wil je nog groter of breder? Geen probleem, maatwerk is onze specialiteit. Een reclamezuil is een krachtige manier om jouw merk te etaleren. Je kan kiezen voor verlicht of onverlichte vormen. Verlicht met een grondspot of verlicht van binnenuit – alles is mogelijk.

3. Gevelpanelen: je bedrijf in de spotlight

Naast reclamezuilen hebben we ook reclamepanelen aan de gevel. Niet iedereen kan immers zomaar een zuil plaatsen. In dit geval is gevelreclame is de directe manier om jouw bedrijf te profileren. Of je nu kiest voor een groot bord of individuele letters, wij bieden opties in verlichte, onverlichte, plexi of aluminium uitvoeringen. Deze panelen zorgen ervoor dat je bedrijf dag en nacht zichtbaar is, en dat je gevonden wordt.

 

4. Spandoeken: oprolbare reclamepanelen

Op zoek naar een flexibele en budgetvriendelijke optie? Spandoeken, al dan niet geperforeerd, zijn ideaal voor tijdelijke reclame, zoals op een werf, of als sponsoring van een event. Ze zijn eenvoudig te bevestigen aan hekken en trekken de aandacht met hun opvallende ontwerp. Een perfecte keuze voor dynamische reclame. En het past in de koffer van elke auto.

5. Rondrijdende reclamepanelen: al gedacht aan je bestelwagen?

Jouw voertuig kan een krachtig rondrijdend reclamepaneel zijn. Met halve wraps en aandachtstrekkende ontwerpen transformeren we jouw voertuig in een mobiele advertentie. Het is een effectieve manier om jouw bedrijf te promoten terwijl je onderweg bent.

rondrijdend reclamepaneel: je voertuig

Jouw partner in reclame

Bij ons begint alles met een uitdagend ontwerp. Wij begrijpen dat een goed ontwerp de basis is van effectieve reclame. Daarom zetten we ons in om niet alleen de borden te maken, maar ook om een ontwerp te creëren dat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Jouw succes is ons doel.

Conclusie

Reclamepanelen zijn er in vele vormen en maten, elk met hun eigen unieke voordelen. Of je nu kiest voor werfborden, reclamezuilen, gevelreclame, spandoeken of voertuigreclame, het belangrijkste is dat ze effectief jouw boodschap overbrengen. Als jouw partner in reclame staan wij klaar om jouw bedrijf de zichtbaarheid te geven die het verdient.

Wil je meer weten over reclampanelen?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering