Over ons

Het verhaal Argo, beletteringen op maat

Argo Reclame Lokeren

Argo Reclame in Lokeren: het beletteringsatelier, centraal in het Waasland, naast de E17 in Lokeren

Al 30 jaar is Argo Reclame een vaste waarde voor beletteringen in Lokeren.

In 2022 is Argo gefusionneerd met Studio Robert uit Melsele. 

Studio Robert was vooral gespecialiseerd in reclameconstructies, reclameborden, spandoekframes en gevelbeletteringen, terwijl dat Argo Reclame vooral gespecialiseerd is in voertuigreclame en grafische ontwerpen. Een ideale mix.

Doordat er toen geen mogelijkheid was om de uitbating verder te zetten in Lokeren, werd geopteerd om de zetel over te brengen naar Melsele, in het gebouw van Studio Robert. Er werd ook gekozen om de twee bedrijven verder te laten gaan onder 1 naam: Argo Reclame.

Maar al snel bleek het gebouw in Melsele te klein te worden om al die voertuigen te bestickeren, én constructiewerken te doen. Dus werd er in 2023 uitgekeken naar een nieuwe locatie, en die werd ook gevonden: in Lokeren.

Vanaf december 2023 is de zetel verplaatst naar Lokeren, Moortelstraat 25.

Spring gerust eens binnen!

Argo Reclame: wat doen we?

Je kan bij ons terecht voor voertuigbeletteringen, gevelreclamereclamezuilenraambeletteringen3M raamfolie en nog veel andere beletteringen

Elke belettering start met dezelfde stap: het ontwerp. En dat vinden we belangrijk, want een ontwerp dat opvalt, zorgt voor meer zichtbaarheid en dus meer klanten.

Zo is bijvoorbeeld voertuigreclame een ideaal reclamemiddel om je bedrijf in de kijker te plaatsen. Dit is geen gemakkelijke belettering, want je voertuig staat in de winter bij -10° en in de zomer kan het naar +40° gaan. De bestickering moet dit aankunnen, zowel de folie als de inkt. En ja, dat is haalbaar, mits bepaalde voorwaarden in acht te nemen.

We omschrijven het als volgt:

Passionele, professionele en renderende belettering 

Deze kernwoorden staan centraal bij Argo in Lokeren. Maar wat houden deze woorden in? We lichten deze graag toe aan de hand van voertuigbelettering:

Passionele belettering 

Passioneel, want belettering is niet iets waar we licht over gaan. 

We kleven niet zomaar enkele letters op een wagen. We maken van je voertuig een onmisbaar onderdeel van je complete marketingstrategie. 

Alles start met het juiste ontwerp! 

Start bij je doelpubliek, trek je huisstijl door en breng de juiste boodschap helder en duidelijk over. Het denkwerk en ontwerp is voor ons minstens even belangrijk als het aanbrengen van je belettering.

En geen zorgen: ontwerpen zit ons in de genen. Kijk maar naar de talrijke voertuigbeletteringen die op onze website staan en op onze social media.

Professionele belettering 

Professioneel, want ons doel is om de beste kwaliteit na te streven. 

We gaan voor belettering die minstens 5 jaar lang jouw mooie boodschap aan de wereld toont. 

Je belettering komt voort uit de beste materialen, geplaatst in de ideale omgeving

Daarna gaat jouw belettering door de handen van onze ervaren beletteraar, met meer dan 6000 uren werkervaring op de teller. Al onze beletteraars bezitten de nodige certificaten om jouw voertuig volgens de regels van de kunst te beletteren. 

1) De juiste materialen om te beletteren

belettering Lokeren

We investeren in de beste toestellen en materialen. 

Jouw belettering rolt in ons atelier uit de Ferrari van de latexprinters. We werken enkel met HP-inkt geleverd door de Belgische vertegenwoordiger. Geen Chinese namaakinkt of goedkope brol die je maar al te dikwijls tegenkomt in onze branche. Het vervelende aan deze namaak is: je ziet het pas na één à 2 jaar of de kwaliteit goed is. Bij ons heb je die zorgen niet – we gebruiken enkel premium merken.

Waarom is de latex-inkt voor jou belangrijk? Onze inkt is op waterbasis en bevat geen solventen. Er staan bij collega’s ook veel goedkopere machines in te markt die wél met solventinkten werken. Deze solventinkten kunnen echter de lijmlaag van de folie aantasten waardoor de folie op termijn kan loskomen. En dan spreken we nog niet van het ecologische aspect.

Door de inkten op waterbasis, blijft de kleefkracht optimaal. En dat is ook nodig als je grote delen van een voertuig wil gaan “inpakken” in folie. 

2) De juiste omgeving om te beletteren

De meeste weten het niet, maar de omgevingstemperatuur is een hot topic voor ons.

  • Te warm maakt de folie té rekbaar. 
  • Te koud doet dan weer het omgekeerde. 

Beide kunnen tot gevolg hebben dat folie loskomt. Daarom is de ideale kleeftemperatuur een essentieel gegeven voor ons. 

Hoe pakken we dat aan?

Laat eerst je voertuig een nachtje bij ons logeren. 

Als de wagen en omgeving dezelfde temperatuur hebben beginnen we aan de voorbereidende werken. De ondergrond wordt gedroogd en ontdaan van vuil en vetten. Een zuivere en droge ondergrond biedt de ideale basis voor een duurzame belettering.

Argo belettering van bestelwagens in Lokeren

Ons beletteringsatelier op de juiste temperatuur, voor een maximale kwaliteit en lange levensduur van je belettering .

3) Op de juiste manier aangebracht

beletering bestelwagens Lokeren Argo

Onze beletteraars toveren je wagen om in een échte klantenmagneet.

  • Ze behandelen in eerste instantie jouw voeruig met respect. Voldoende plaats rond de voertuigen houden, clean werken en als er demontages moeten gebeuren, met de nodige zorg.
  • Ook zijn ze gecertifieerd en hebben minimaal 6000 uren beletteringervaring.
  • Bovendien zijn ze heel gedreven om hun project op de beste manier af te leveren.

Geen enkele belettering of carwrap is té moeilijk. Hun streven naar perfectie zorgt ervoor dat het resultaat mag gezien worden.  

Renderende belettering 

Onze missie is pas geslaagd als je belettering rendeert

De technisch perfecte uitvoering en doordachte boodschap maken van je belettering de ideale investering. 

Vijf jaar lang gezien worden, langs alle wegen, overal waar je rijdt. Reken de totaalprijs van je belettering om per maand en kijk hoeveel kilometers je voertuig aflegt. De rekensom is snel gemaakt. 

Zo’n bereik haal je met geen enkele andere advertentie voor deze prijs.

Argo: bestickering in Lokeren

Conclusie

We hebben jullie een idee proberen geven van hoe we werken. Je ziet dat ontwerp en kwaliteit topprioriteit zijn in al onze opdrachten. Hierboven gaat het vooral over voertuigbelettering, maar we kunnen uiteraard ook alle andere beletteringen en constructies aan.

Op zoek naar belettering?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over wat we doen