Over ons

Ons verhaal...

30 jaar geleden is ons verhaal begonnen vanuit een passie. 

Een passie om een voertuig mooi te maken, in het oog te laten springen en zo meer zichtbaarheid te creëren voor de klant.

 

Het aantrekken van nieuwe klanten dus via je voertuig. Want draai of keer het zoals je wilt, je voertuig rijdt alle dagen rond en wordt gezien door iedereen. 

Niemand rijdt met zijn ogen dicht dus… doe er iets mee!

 

En dat is de visie van Argo: doordachte beletteringen maken die nieuwe klanten aantrekken.

 

Passioneel, professioneel en renderend. 

Deze kernwoorden staan centraal bij Argo.

Passioneel want belettering is niet iets waar we licht over gaan. We kleven niet zomaar enkele letters op een wagen. We maken van je voertuig een onmisbaar onderdeel van je complete marketingstrategie. Start bij je doelpubliek, trek je huisstijl door en breng de juiste boodschap helder en duidelijk over. Het denkwerk en ontwerp is voor ons minstens even belangrijk als het aanbrengen van je belettering.

Professioneel want ons doel is om optimale kwaliteit na te streven. We gaan voor belettering die 5 jaar lang jouw mooie boodschap aan de wereld toont. Je belettering komt voort uit de beste materialen in de ideale omgeving. Daarna gaat jouw belettering door de handen van onze ervaren beletteraar. Hij heeft meer dan 6000 uren werkervaring op de teller en bezit alle nodige certificaten om jouw voertuig volgens de regels van de kunst te beletteren.

  • Materialen: we investeren in de beste toestellen en materialen. Jouw belettering rolt in ons atelier uit de Ferrari van de latexprinters. We werken enkel met HP-inkt geleverd door de Belgische vertegenwoordiger. Waarom is dit voor jou belangrijk? De inkt op waterbasis bevat geen solventen. Deze inkt tast de lijm van de folie waarop we drukken niet aan. De kleefkracht blijft dus optimaal. Hierdoor is jouw belettering sneller klaar zonder risico op barsten of losspringende stukken.
  • Omgeving: klimaat is een hot topic, zeker in ons atelier. Of toch liever niet te hot. Te warm maakt de folie te rekbaar. Te koud doet dan weer het omgekeerde. Onze thermostaat staat dag en nacht op de ideale temperatuur. Laat je voertuig een nachtje bij ons logeren. Als wagen en omgeving dezelfde temperatuur hebben beginnen we aan de voorbereidende werken. De ondergrond wordt gedroogd en ontdaan van vuil en vetten. Zuivere en droge ondergrond biedt de ideale voedingsbodem voor heldere en duurzame belettering.
  • Beletteraar: zeg niet zomaar beletteraar. De magische handen met 6000 uren werkervaring en tonnen expertise toveren je wagen om in jouw klantenmagneet.

 

Onze missie is pas geslaagd als je belettering rendeert. De technisch perfecte uitvoering en doordachte boodschap maken van je belettering de ideale investering. Vijf jaar lang gezien worden langs alle wegen die je doet. Reken de totaalprijs van je belettering om per maand en kijk hoeveel kilometers je voertuig aflegt. De rekensom is snel gemaakt. Zo’n bereik haal je met geen enkele andere advertentie voor deze prijs.

Op zoek naar belettering?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over wat we doen