Laat zonlicht binnen, zonder de hitte: 3M Sun Control Window Films

3m Sun Control Window Films

Bespaar energie met 3M Sun Control Window Films

Je kunt het binnencomfort aanzienlijk verbeteren tijdens de warmere zomermaanden met 3M™ Sun Control Window Films. Deze innovatieve raamfilms bieden veel voordelen, waaronder energiebesparing en verbeterd comfort.

Hier zijn vijf redenen waarom je deze films zou moeten overwegen:

  1. Vermindert warmtestress: De 3M Sun Control Window Films weren tot 79% van de zonnewarmte, waardoor de binnentemperatuur aangenaam blijft. Hierdoor hoef je minder gebruik te maken van airconditioning, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving.
  2. Blokkeert schadelijke UV-stralen: De films blokkeren 99,9% van de UV-straling, waardoor je niet alleen je huid beschermt tegen schadelijke straling, maar ook voorkomt dat meubels en vloeren vervagen door zonlicht.
  3. Behoudt natuurlijk daglicht: In plaats van jaloezieën te sluiten om de warmte buiten te houden, kun je met 3M Sun Control Window Films genieten van natuurlijk daglicht zonder concessies te doen aan je comfort. Zo behoud je een heldere en open ruimte.
  4. Beperkt glasversplintering bij breuk: De duurzame raamfolies kunnen de versplintering van glas bij breuk beperken, waardoor ze helpen de veiligheid van je interieur en bewoners te vergroten.

Eenmalige investering voor langdurige besparingen

Het aanbrengen van 3M Sun Control Window Films is een eenmalige investering die niets kost na installatie en alleen maar blijft renderen. In tegenstelling tot terugkerende energiekosten en de onderhoudskosten van airco’s, biedt de installatie van deze films langdurige besparingen en een efficiëntere, meer comfortabele leefomgeving.

Wil je ook gericht energiekosten besparen door minder warmte binnen te laten? Vul dan het formulier hieronder in. Voor grote projecten, zoals rusthuizen, overheidsgebouwen of industriegebouwen maken we een offerte op maat. Bel ons gerust op, we bekijken graag de mogelijkheden.

Vraag een gerichte offerte

Vraag hier meer info over de plaatsing van raamfolie. Geef bij afmetingen breedte x hoogte van elk glas in, en stuur een foto mee. Dan kunnen we gericht een offerte geven. 

Voeg foto’s (max 3) toe van de gevel waarop het te kleven raam zichtbaar is. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering