Chrome Delete: een subtiele upgrade voor je wagen

chrome delete: voor een strakkere uitstraling van je wagen

Auto’s zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, en kleurkeuze is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Maar buiten de kleur kan een auto ook chroomonderdelen bevatten, en niet iedereen vindt dat mooi. Wat doe je dan? “Get over it” of bestaat er een oplossing?

En ja hoor die oplossing bestaat en noemen we “Chrome Delete”. Het biedt een simpele, maar toch krachtige manier om je voertuig een sportievere uitstraling te geven. Het is een “cosmetische aanpassing” aan een auto waarbij de chroomaccenten zoals lijsten, radiatorgrills, bumpers en andere details worden bedekt met een folie.  Meestal zwarte folie. Hierdoor krijgt de auto een meer gestroomlijnde en moderne uitstraling.

Voor sommige autoliefhebbers valt die chroom immers te veel op, en doet het afbreuk aan het uitzicht van hun wagen. Met Chrome Delete kunnen we dat gaan veranderen.

Voordelen van Chrome Delete

  1. Verbeterde uitstraling: Door chroom te verwijderen en te vervangen door mat of glanzend zwart, krijgt de auto een strakkere en meer gestroomlijnde uitstraling. Meestal voor mensen die een minder “bling-bling” uitstraling willen bekomen.
  2. Personalisatie: Chrome Delete biedt autoliefhebbers de mogelijkheid om hun voertuigen aan te passen aan hun eigen smaak en voorkeuren. Of je nu een minimalistische uitstraling wilt of gewoon de chroomaccenten wilt verminderen, deze aanpassing biedt een scala aan mogelijkheden voor personalisatie.
  3. Verwijderbaarheid: Een van de voordelen van Chrome Delete is dat het niet permanent is. De zwarte folie kan achteraf worden verwijderd als de eigenaar besluit terug te keren naar de originele chroomafwerking. Maar meestal blijft deze er gewoon opzitten bij verkoop.

Het eindresultaat is een auto die er strakker, moderner en sportiever uitziet.

Kan je dat zelf?

Chrome Delete is niet zomaar een “plakker op een auto plakken”. Je kan dit niet zelf als je geen ervaring hebt. Het wordt bij ons gedaan door professionals die gewoon zijn om carwraps uit te voeren. Carwrap is een techniek waarbij de auto volledig of gedeeltelijk veranderd wordt van kleur, met folie. Deze mensen hebben typisch meer dan 2500 uren ervaring op de teller, en zijn gewoon om precies te werken, met oog voor detail. Laat je dus zeker niet vangen door goedkope “plak-het-zelf” oplossingen, dat werkt niet.

Conclusie:

Chrome Delete biedt autoliefhebbers een eenvoudige en effectieve manier om hun voertuigen aan te passen aan hun eigen smaak en voorkeuren. Of je nu een showroomauto hebt gekocht met te veel chroom of gewoon op zoek bent naar een subtiele upgrade voor je leaseauto, deze aanpassing verandert de uitstraling van je voertuig. Met de mogelijkheid om de aanpassing achteraf te verwijderen, is Chrome Delete een populaire keuze geworden onder autoliefhebbers over de hele wereld.

En ja hoor, we kunnen dit ook uitvoeren op bestelwagens :-).

chromedelete gril bestelwagen

Wil je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering