Argo Communications splitst in Argo Reclame en MDB Support

Argo Communications evolueert

Argo Communications, een toonaangevend bedrijf in de communicatiebranche, is vorig jaar overgenomen en heeft een spannende transformatie ondergaan. De beletteringsafdeling werd samengebracht met het bekende bedrijf Studio Robert in Melsele, en samen vormen zij nu Argo Reclame. De marketingafdeling werd afgescheiden en gaat verder als een zelfstandig bedrijf onder de naam MDB Support in Lokeren.

Argo Reclame

Argo Reclame richt zich op het creëren van opvallende en unieke beletteringsoplossingen voor bedrijven en particulieren. Met een toegewijd team van getalenteerde ontwerpers en vakmensen, biedt Argo onder de leiding van Sami een breed scala aan diensten aan, zoals voertuigbelettering, reclamezuilen, gevelreclame, zonwerende folie en nog veel meer.

Argo Reclame, dat zijn beletteringen, reclameconstructies, 3M raamfolies

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig ontwerp of een op maat gemaakt meesterwerk, het Argo- team staat klaar om je te helpen je beletteringsdoelen te bereiken.

Het is de ambitie van Argo om hun klanten te blijven bedienen zoals vroeger. Dagelijks zitten ze in jouw buurt voor beletteringen, zodat ze vlot beletteringen van voertuigen ter plaatse kunnen uitvoeren. Voor ingewikkelde beletteringen kunnen de voertuigen opgehaald worden, en keurig beletterd terug afgeleverd worden.

 

MDB Support

De afdeling Marketing, daarentegen, zet zich in om bedrijven te ondersteunen bij het versterken van hun merk en het vergroten van hun bereik.

Marc De Bock werkt hiervoor nauw samen met zijn klanten om effectieve strategieën te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Hij streeft ernaar om je bedrijf te laten groeien door het bereiken van het juiste publiek en het bouwen van langdurige klantrelaties.

MDB Support, dat zijn marketingstrategiën, websites, campagnes en gadgets

Je kan bij hem terecht voor websites, emailcampagnes, onderhoud van websites en marketing ondersteunde artikelen zoals balpennen van Bic.

Meer info op https://mdbsupport.be

Samengevat

Wat verandert er?

  • Het adres van Argo Reclame is nu in Lokeren, maar weet dat we dagelijks in je buurt zitten, dus als je ons nodig hebt, laat iets weten.
  • Het gamma van Argo is vergroot: naast beletteringen doen we nu ook reclameconstructies in eigen beheer, én zonwerende folies.
  • De marketingafdeling van Argo zit nu bij MDB Support, die hierin gespecialiseerd is.

het ontstaan van Argo Reclame Mdb-support

We hopen hiermee wat verduidelijking te brengen naar jullie, want we begrijpen dat er vorig jaar één en ander gebeurd is. Weet dat we alles in het werk stellen om jullie op dezelfde manier als vroeger te blijven bedienen en dat we zelfs meer ter plaatste komen uitvoeren. Ondertussen, anno 2024, zitten we terug in Lokeren in industriezone E17/3: Moortelstraat 25. Spring gerust eens binnen.

Sami en Marc

Stel je vraag

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering