Gevelreclame

De juiste gevelreclame voor je bedrijf

gevelreclame: doosletters

Droom je al lang van een gevelreclame met stijl? Weet je niet waar te beginnen?
Je ziet overal voorbeelden van mooie gevelreclame. En toch vind je zelf niet helemaal wat je zoekt. Je verliest
kostbare tijd om de ruimte die je hebt te benutten. Want elke dag zonder reclame is een verloren dag. Geen kans om nieuwe klanten aan te trekken. Geen kans om je naambekendheid te vergroten.


Goed nieuws! Jouw twijfel is normaal. Jouw bedrijf is niet hetzelfde als een ander. Jouw onderneming heeft een eigen stijl en identiteit. Maar jouw twijfel is ook helemaal niet nodig. We luisteren naar je verhaal en maken de gevelreclame die past bij jouw zaak.

 

Hoe ziet een mooie gevelreclame er uit?

Een gevelreclame is niet zomaar een bord. De letters van jouw bedrijfsnaam en jouw logo worden netjes uitgesneden en aan je
gevel bevestigd. Alles in de kleuren van jouw huisstijl.

Een opvallende gevelreclame is de beste eerste indruk voor nieuwe klanten:

  • professioneel
  • stijlvol
  • herkenbaar

Werk het geheel af met de juiste energiezuinige ledverlichting. Directe of indirecte verlichting, het kan allebei. Niet teveel, niet te weinig. Net genoeg om jouw bedrijfsnaam in het licht te zetten.

De voordelen van mooie gevelreclame:

  1. Het is een duurzame investering.
  2. Je trekt de juiste klanten aan.
  3. Jouw imago straalt van je gevel af.

Kijk wat we voor De Witte deden

Voor De Witte in Sint-Gillis-Waas plaatsten we uitgefreesde letters op de muur. 

Het resultaat: een sobere, elegante, duurzame gevelreclame die jaren meegaat.

gevelreclame sint-gillis-waas

Wat doet Argo voor jou?

Stap 1

We luisteren naar jouw verhaal. We krijgen een beeld van jouw identiteit. Jouw vraag en behoeftes zijn de start van de juiste gevelreclame. Er zijn verschillende soorten gevelreclame. Je kan reclameborden hangen met een ledverlichting boven, of je kan apart verlichte letters nemen.

Stap 2

We vertalen jouw verhaal in een ontwerp. Je krijgt een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat van jouw gevelreclame. Je ziet heel duidelijk hoe het er zal gaan uitzien.

Stap 3

We passen aan waar nodig tot de gevelreclame 100% jouw ding is.

Stap 4

We produceren en monteren de gevelreclame op het afgesproken moment.

Stap 5

Jouw gevel wordt een klantenmagneet.

Een investering die rendeert en die een extra dimensie geeft aan je bedrijf.

Op zoek naar een gevelreclame? Vraag hier je offerte.

Benieuwd naar gevelreclame voor jouw bedrijf? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat.

Stuur meteen ook enkele afbeeldingen van je logo, huisstijl en de buitenkant van je bedrijfsgebouw mee. Dan gaat ons creatieve brein hiermee aan de slag voor het
opmaken van jouw offerte.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Gevelreclame FAQ

Ja hoor, beschikbaar als ledstrips in gevelletters om zowel achteraan als vooraan te verlichten.

Of als alternatief een ledbar in aluminium, met verlichting in, die boven een reclamepaneel kan gehangen worden.

Dan bekijken we graag of we met belettering (in folie) op de vensters iets kunnen doen, of als alternatief een reclamebord of reclamezuil in de voortuin kunnen plaatsen. Onze eigen productie kan hierbij kort op de bal spelen. Ook als je een print nodig hebt op je etalage, dan kan je dit zeker aan ons uitbesteden.

Freesletters gebruiken wij als term voor letters die uitgefreesd zijn uit een plexi plaat. Ze kunnen gemonteerd worden op de gevel van je bedrijfspand (buitengebruik), maar ook in het kantoor op de muur (binnengebruik). Bijvoorbeeld als logo of quote. Dit verhoogt de herkenbaarheid die je klanten ervaren en geeft vertrouwen. Plexi letters worden typisch met afstandhouders gemonteerd en geven een sobere uitstraling op je gevel.

Het alternatief zijn aluminium gevelletters, die kunnen voorzien worden van verlichting of niet. Als je ons de foto bezorgt van je gevel bekijken we welke gevelletters mogelijk zijn.

Dan plaatsen we best stickers of folie op de ramen. Zo’n raambelettering kan je zeker ook doen opvallen. Soms wordt er ook zandstraalfolie aangebracht, om meer discretie te genereren, zoals vb in een praktijkruimte of kantoor. Ze kan het raam dan gedeeltelijk blinderen.

En je kan zo’n reclamebelettering ook stijlvol uitvoeren hoor, het hoeft niet schreeuwerig te zijn.

Zeker, we kunnen een reclamepaneel bedrukken met je reclame en plaatsen op de gevel. Daarboven kan je een ledbar zetten, waardoor je een verlicht gevelbord krijgt. Met zo’n reclameborden krijg je ook al meer aandacht, maar qua stijl scoren de gevelletters beter. Gevelletters zijn sober en stijlvol en zijn ook meer gewild in het kader van een vergunning bijvoorbeeld.

Eigenlijk kunnen wij de ontwerpen voor jullie maken. Wat we nodig hebben is een foto die recht op het gebouw getrokken is. Dit wil zeggen dat de horizontale lijn van het gebouw ook echt horizontaal op de foto staat. Dat maakt het voor ons eenvoudig om de verschillende vormen van gevelreclame te testen. Stuur meteen ook je logo mee, liefst in pdf formaat. Als je dit niet hebt, geen zorgen, dan kijken we wat we kunnen doen om je gevelreclame zo realistisch mogelijk voor te stellen.

Geef ook een paar afmetingen mee als referentie. Bijvoorbeeld de breedte van een raam, of de hoogte van de gevel, dan kunnen we dit 1op1 zetten in onze computer.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we snel zien welke soort gevelreclame kan en welke niet.

Onze klantenwaardering:

Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 85 recensies
beoordeel ons op
Verschillende wagens en gevels laten beletteren door dit fantastisch team. Zeer vlotte communicatie, kwalitatieve afwerking en schappelijke prijzen. Zeker aan te raden!
Top service vanaf het eerste contact, gedurende het proces van ontwerpen, tot en met de uitvoering! 👌👌👌👌👌
Response from the owner: We zijn heel blij dat je tevreden bent van de belettering van jullie bestelwagen. Bedankt voor de leuke review!
Bij het plaatsen van de zonwerende raamfolie hebben wij mogen ervaren dat dit de beste koop is om de hitte uit uw slaapkamer of woning te houden! En de snelle service en communicatie die wij gehad hebben met dit bedrijf is schitterend dus 5 sterren zeker verdiend, team Argo.. #zonwerenderaamfolie -#argo #belettering
Response from the owner: Bedankt Swa!
Heel blij met het reclamebord voor mijn zaak!
Response from the owner: Blij te horen dat je tevreden bent van jouw reclamezuil!
5 bestelwagens laten beletteren, dik tevreden! Top team, zeer behulpzaam en vriendelijk.Dikke mercikes Sami & Jacob voor de nodige hulp!
Response from the owner: Bedankt Zafer
js_loader

Meer nieuws over gevelreclame en outdoor belettering