Voertuigreclame: een goede eerste indruk

wagenreclame

Voertuigreclame? Doe eens iets nieuw.

 

Verleg jouw grenzen, inspireer en maak indruk met voertuigreclame.

 

Voertuigreclame zorgt voor een goede eerste indruk. Argo biedt een duidelijke aanpak, vergezeld van een creatieve geest! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we al goed inschatten wat de klant wilt. Wij verplaatsen ons natuurlijk niet letterlijk in jouw hoofd (dit is praktisch onhaalbaar) maar wel in jouw leefwereld.

Wil je kwalitatieve visuals, een tekst in een vorm naar keuze of een combinatie van beide? Wij werken jouw idee samen uit tot een efficiënte en geslaagde belettering die bovendien goedkoop is. Ga voor een doordachte strategie en haal het maximum uit de return on investment. Jouw bedrijfswagen, camionette of vrachtwagen zal herleven, en jij ook!

Hoe laat je een diepgaande indruk na?

In dit tijdperk met een overload aan reclameboodschappen, is het niet eenvoudig om de aandacht te trekken. Je hebt nog maar net een advertentie gezien en er passeert al een volgende. Daarom is het belangrijk om direct de nagel op de kop te slaan.

Wanneer je een inhoudsloze boodschap overbrengt of onduidelijk bent in jouw communicatie, zal je niet meer voorkomen in de herinnering van de klant.

The message will fade away. Stel dat een mogelijke klant jouw bedrijf nog niet kent of heeft bezocht en hij komt op de autosnelweg jouw voertuigreclame tegen. In deze situatie maak je een eerste indruk. Zo vormt de persoon een beeld van jouw organisatie. Wees er dus van bewust en speel daarop in.

You don’t get a second chance to make a first impression.

Nog niet overtuigd?

Wel, met voertuigreclame kan je:

  • jouw bedrijfsidentiteit versterken;
  • herkenbaarheid vergroten;
  • productaanbod in de kijker zetten;
  • een boodschap overbrengen;

Kortom, het is een van de meest voordelige reclamevormen. Rijd elke dag rond met jouw beletterd voertuig en wek nieuwsgierigheid op, geef mensen stof tot nadenken of tover een glimlach op hun gezicht (uiteraard door een duidelijke link met jouw bedrijf of merk te leggen!).

Wij helpen je erbij om consistent te zijn en memorabele momenten bij de klant te creëren. Weet dat er in het hoofd van de klant weinig ‘ruimte’ voor reclame is, dus tracht onmiddellijk de juiste plek in te nemen. En wees gerust, Argo Reclame gaat voor niet minder dan dat.

Interesse in voertuigreclame?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering