Spandoeken

Spandoeken aan je gevel: slim gezien!

spandoeken frames

Ooit al gedacht om je bedrijfsgebouw te gebruiken als advertentieruimte? Er zijn genoeg bedrijven die duizenden euro’s per jaar betalen om in zo’n advertentieruimte op een gevel te hangen.

Waarom? Omdat dit rendeert, anders zouden ze het niet doen, en zouden alle advertentieruimtes leeg hangen.

En jij kan dit ook, voor jouw bedrijf. Alleen hang de advertentie op je eigen bedrijf, dan kost het niks per maand. Enkel een éénmalige installatiekost, of bij het vervangen van de advertentie.

Zo laat je de vierkante meters van je gevel renderen, terwijl die anders onbenut blijven.

Dus wacht niet langer en plaats een spandoekframe aan je muur. Hang er spandoeken in en verander je boodschap zo vaak als je wil.

De voordelen van spandoeken als gevelreclame op een rijtje

  1. Het frame is een eenmalige kost die vele jaren rendeert.
  2. Je hangt het spandoek met ringen eenvoudig op aan de haken van je frame.
  3. Werk een volledige jaarcampagne uit met wisselende boodschappen. Kerstwensen, dringende vacatures, promoties, opendeurdagen, … Laat je creativiteit maar de vrije loop!

Denk bij elk spandoek goed na over het ontwerp. Maak er geen allegaartje van stijlen van. Blijf trouw aan je huisstijl en zorg toch voor genoeg variatie. Verwerk er een streepje humor in met een beeld of leuke slogan. Wedden dat je snel de ‘talk of the town’ wordt? Iedereen staat te popelen om jouw nieuwe reclame te zien. Jouw ideale klanten vinden vlot hun weg tot bij jou.

Welke soorten spandoeken zijn er?

Volle spandoeken

Volle spandoeken zijn de standaard. Het zijn spandoeken zonder gaatjes in, die worden hieronder besproken.

De spandoeken worden volledig op maat gemaakt. Ze worden omgezoomd, gelast en voorzien van ogen.

  • Bij ronde buiskaders worden deze spandoeken met spanrekkers opgespannen in deze kader.
  • Je ziet ook wel kaders met een driehoekig profiel in aluminium, waar haakjes inzitten. Deze kaders zijn iets strakker van design, en hier kan je de spandoeken meestal rechtreeks in de haakjes hangen. Soms wordt er hier ook gebruik gemaakt van rekkers, maar dit is meestal bij de grotere varianten.
volle spandoek aan een gevel in driehoekig profiel
geperforeerde spandoeken

Geperforeerde spandoeken

Geperforeerde spandoeken zijn spandoeken waar “micro”gaatjes inzitten. Hierdoor kan de wind erdoor blazen. Meestal worden deze spandoeken gebruikt om te hangen op “Heras” hekken. We noemen ze dan ook soms herasdoeken.

Een herashekken kan snel omwaaien, als er een volle spandoek aanhangt. Met een geperforeerde spandoek wordt deze kans veel kleiner.

De geperforeerde spandoeken zien we dan ook het meeste voorkomen in grote, haakse opstellingen. Terwijl de volle spandoeken meestal gebruikt worden op gevels.

Wat doet Argo voor jou?

Met zorg en aandacht voorzien we jouw gevel van een prachtig spandoek waarover nagedacht is.

Als eerste stap kijken we wat best uitkomt en maken via de computer een simulatie op je gevel.

Heb je al een huisstijl en een ontwerp? Wij zorgen dat het plaatje tot op de centimeter klopt!

Nog geen ontwerp? Geen probleem. Onze grafisch ontwerper gaat voor jou aan de slag en bezorgt jou een digitaal ontwerp waarmee je kan uitpakken.

Bij Argo gaan wij voor een concrete aanpak met duidelijke afspraken. Want goede afspraken maken goede vrienden, toch?  Zodat jij perfect weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Een goede communicatie is key bij Argo Reclame.

Wil je een spandoek dat rendeert? Vraag hier je offerte.

Benieuwd wat spandoeken kosten? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. Stuur meteen ook enkele foto’s van je gevel en je huisstijl mee. Dan zetten we onze denkmachine al in gang.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over spandoeken en outdoor belettering