Belettering vrachtwagen

Hoe begin je aan de belettering van je vrachtwagen?

belettering vrachtwagens - fleetmarking

Je investeert in een nieuwe vrachtwagen. Deze prachtige mastodont zal kilometers afleggen om jouw klanten te bedienen. Je bent er trots op. Terecht want je hebt hard naar deze investering toe gewerkt. Je wilt deze trots tonen. Je wilt tonen dat deze vrachtwagen van jou is. Je wilt opvallen in het verkeer. Je wilt de nieuwsgierigheid prikkelen en klanten aantrekken.

Maar hoe begin je hier aan? 

Want elke dag zonder belettering is een gemiste kans. Maar elke dag dat je jouw vrachtwagen moet missen tijdens het beletteren is ook een verloren dag. Blijf niet met deze vragen zitten, want zo verlies je kostbare tijd. Tijd om je vrachtwagen als rijdende reclame in te zetten.

Argo Reclame staat voor de juiste boodschap met belettering in topkwaliteit. Bereik de juiste klanten. Spring in het oog. Laat je vrachtwagen renderen.

Welke belettering kies je voor jouw vrachtwagen?

Jouw vrachtwagen is een dankbaar en vooral groot reclamebord. En heeft als grote voordeel dat er twee delen te beletteren zijn.

  • Met belettering op de trekker zet je in op naamsbekendheid. Maak de belettering op alle trekkers uniform. Zelfde kleur, zelfde letters, zelfde logo. Volledig in jouw huisstijl.
  • De oplegger of vaste kast van je vrachtwagen heeft een gigantische oppervlakte voor reclame. Laat je volledig gaan. Groot, opvallend, gewaagd. Alles kan. Benut echt elke vierkante centimeter voor belettering die vijf jaar rendeert. Dit is de beste en goedkoopste reclame die je kan voeren.

Blijf trouw aan je huisstijl. Meld je boodschap klaar en duidelijk. En gebruik beelden, zeker op je oplegger of vaste kast.

Kijk wat we voor Smetra deden

belettering Smetra vrachtwagen

Smetra biedt afvaltransport aan circulerend tussen sorteercentra, afvalverwerkers en producenten. Dat gebeurt met gespecialiseerde voertuigen, in nauw contact met de medewerkers en de klanten. 

“Ecologie ligt ons nauw aan het hart en afval op weg helpen naar een nieuw leven geeft meerwaarde aan ons dagelijks werk. Na 20 jaar Smetra vormde zich een nieuw logo in ons hoofd.”

“Wat schetsen en Argo wist er direct raad mee.  Het nieuwe logo straalt uit wie we zijn en willen worden, steeds in beweging deel uitmakend van een groter geheel.”

Miranda Smet, Smetra

Hoe kunnen we jou helpen?

We staan stil bij:

  • jouw doelpubliek
  • de boodschap die je wilt overbrengen
  • je huisstijl
  • jouw ideeën

We zorgen voor belettering die:

  • jouw markt aanspreekt
  • opvalt
  • stijlvol en creatief is
  • 5 jaar lang rendeert

Jouw input vormt de basis voor de offerte

Bij akkoord met de offerte werken we een voorontwerp uit. Is dit voorontwerp precies wat je zoekt? 

Dan is het tijd voor de uitvoering

Met een strakke planning, want we beseffen maar al te goed dat je vrachtwagen pas opbrengt als hij rondrijdt.

Vragen over de belettering van je vrachtwagen?

Vul onderstaand formulier in. We geven je snel een antwoord. Voeg ook foto’s toe van je vrachtwagen, je huisstijl of van wat je wilt realiseren. Dit geeft ons een idee van wat je voor ogen hebt.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Vrachtwagen belettering FAQ

Draai of keer het zoals je wilt, je vrachtwagens zijn grote advertentieruimtes die continu rondrijden. Met een opvallend design, trek je dus letterlijk nieuwe klanten aan.

De kostprijs van de belettering is sterk afhankelijk van de oppervlakte en de moeilijkheidsgraad. Deze hangt af  van de profilering van het oppervlak. Als de ondergrond bijvoorbeeld een gegolfde Aluvan plaat is met revetten, duurt de belettering van zo’n vrachtwagen dubbel zo lang. Het best is gewoon enkele foto’s door te sturen met wat je juist wilt.

Uiteraard!

Stuur gerust het ontwerp van je ontwerp- of marketingdienst door en dan bekijken we wat het zou kosten om dit op je vrachtwagen te plaatsen.

Zeker, we hebben ervaring met het plaatsen van striping op voertuigen, en eerlijk? Er zijn geen twee dezelfde. Telkens als er een model verandert is het bekijken hoe we de striping er terug kunnen opkrijgen. Want de bedoeling is dat je fleet toch een eenheid vormt, niet?

De belettering heeft 2 weken nodig om te kunnen hechten. Daarna kan het. Wel moet je steeds voorzichtig blijven met hogedrukreinigers dat je niet te dicht of niet te scherp op de letters komt. Heb je eens een “accidentje”? Dan geen zorgen, we houden alle ontwerpen bij op de pc en een herstelling is snel gebeurd.

Ja. Het is heel belangrijk dat de belettering op een gereinigde ondergrond wordt aangebracht. Dichtbij ons zit Washville, en zij zijn uitgerust om vrachtwagens te reinigen. Dus als je daar eens passeert dan is het prima voor ons.

Liever niet. We zetten de vrachtwagen graag op onze afgesloten parking. Dus graag komen tijdens de openingsuren.  Lukt het niet, dan spreken we een moment af dat het wel gaat.

Voor courante beletteringen van vlakke trailers, of het plaatsen van een striping op een trekker rekenen we ongeveer 2 dagen. Deze planning maken we ruim op voorhand zodat je weet wanneer je je vrachtwagen kan ophalen.

Absoluut. Er zijn beletteraars die kleven bovenop oude bestickering om de kosten te drukken, wij doen dat liever niet. Je weet nooit hoe de hechting van de nieuwe bestickering gaat zijn op de oude bestickering. Beide lagen kunnen ook verschillende uitzettingscoëfficienten hebben, waardoor de hoeken beginnen om te krullen.

Vandaar adviseren we steeds om oude stickers en belijming te verwijderen. 

Wil je dat liever niet zelf doen? Dan kunnen wij het voor jou doen.

Courant vinden we altijd een plaats binnen de maand. Als je vragen hebt of het is dringend, bel dan zeker eens op, dan kijken we voor jou in de planning. 

Meer nieuws over vrachtwagen belettering