Kleefletters

Kleefletters geven jouw raam een opvallende look

kleefletters op raam

Jouw bedrijf valt niet op. Jij en je medewerkers vinden elke dag perfect de weg naar de werkvloer. Maar je krijgt net iets te vaak de vraag waar jouw bedrijf zich bevindt. Je zit er toch al eventjes. Hoe komt het dan dat het nog steeds niet gekend is? En hoe denk je dat nieuwe klanten je kunnen leren kennen?

Akkoord, je maakt reclame. Je zet advertenties. Je bent actief op social media. Maar intussen verlies je tijd en geld door geen gebruik te maken van wat vlak voor je neus ligt. Je eigen bedrijfsruimte.

Zie dit niet enkel als een werkplek. Maak van je bedrijfsruimte je uithangbord en trek hierdoor de juiste klanten aan. Plaats kleefletters op je ramen.

Hoe ziet de ideale belettering voor jouw raam er uit?

De ideale kleefletters vallen op, maar blijven stijlvol. Het hoeft geen overdaad aan informatie te zijn. Jouw logo, de naam van jouw bedrijf, eventueel kort de contactgegevens. Maar hét doel is herkend worden. Gedaan met de vragen waar je firma gevestigd is. Meer nog, als je jouw bedrijf voorstelt aan iemand van de streek zeggen ze spontaan dat ze jou kennen. Zalig gevoel, toch?

Speel met de lijnen van jouw logo. Laat je huisstijlkleuren terugkeren. Verspreid alles over meerdere ramen. Wil je ineens ook extra privacy? Combineer dan de kleefletters met zandstraalfolie. Het daglicht valt nog steeds binnen, maar je medewerkers of klanten zitten niet te kijk.

Wat doet Argo voor jou?

Argo start bij de basis: jouw verhaal. Want daaruit groeit je volledige marketingcampagne. En daar horen kleefletters zeker en vast bij. We komen ter plaatse een kijkje nemen.

  • Hoe ziet jouw bedrijfsgebouw er uit?
  • Welke ramen liggen het meest in het zicht van passanten?
  • Hoe groot is de oppervlakte die je kan beletteren?

Daarna zetten we het creatieve proces in gang. We ontwerpen, luisteren naar jouw inbreng, passen aan waar nodig. Dit voorbereidend werk is de basis voor een goede uitvoering. Daarom besteden we hier veel aandacht aan.

De kleefletters rollen uit de printer, worden professioneel aangebracht en voilà. Vanaf nu rendeert je bedrijfsgebouw voor jarenlang. Heb je een tijdelijke boodschap? Opendeur, acties, vacatures? Denk dan ook zeker aan kleefletters of een tijdelijke sticker. Geef die een plaatsje bij je andere kleefletters en haal ze weg als de actie voorbij is.

Wil je gezien worden met kleefletters op je raam? Vraag hier je offerte.

Benieuwd wat dit kost? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. Stuur meteen ook enkele afbeeldingen van je logo, huisstijl en de buitenkant van je bedrijfsgebouw mee. Je hoort ons snel terug!

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over raambelettering