Raambelettering in jouw huisstijl: 3 zaken om rekening mee te houden

raambelettering

Raambelettering

Wil je jouw logo in de kijker zetten?
Heb je graag een opvallende quote of foto op jouw raam?
Of verlang je naar een unieke blikvanger op jouw vitrine?

Dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van raambelettering! De reclamespecialist van Vlaanderen weet altijd raad.

Belettering volgens jouw smaak

Een huisstijl is het geheel van stijlelementen, waarmee het bedrijf communiceert met de buitenwereld. Deze design guidelines omvatten onder andere het logo, huisstijlkleuren en typografie.

Wil je ook een geweldige huisstijl (laten) ontwerpen? Alles staat of valt uiteindelijk met deze uitstraling van jouw organisatie.

Houd voor de raambelettering hierbij rekening met volgende 3 punten:

  • Meestal ligt de manier waarop jouw logo wordt gebruikt vast op witte ondergrond. Bepaal echter ook hoe je jouw logo zal gebruiken op donkere ondergronden. Bij raamstickers wordt het logo immers op een donkere ondergrond gebruikt.
  • Inventariseer jouw kantoren: kleuren van raamkozijnen of jouw interieur kunnen conflicten veroorzaken met jouw nieuwe huisstijl. Laat voorontwerpen maken op foto’s zodat je de nieuwe situatie beter kunt inschatten.
  • Gebruik een referentiekantoor dat steeds als basis dient voor de andere kantoren. Als elk nieuw ontwerp gestart wordt vanaf het referentiekantoor, zullen deze veel nauwer de huisstijl volgen, dan wanneer er telkens gestart wordt van het laatst uitgevoerde. Onze ervaring leert ons namelijk dat wanneer je bij elk kantoor een detail verandert, het eerste en het laatste kantoor wel degelijk veel kunnen afwijken qua ontwerp.

Schakel altijd een professional in. Er is niks zo beschamends als foute belettering of kapotte stickers. Daarom willen we je nog eens op het hart drukken dat het belangrijk is om beroep te doen op een professional.

Kwaliteitsvolle raambelettering is goede reclame!

En onze enige zorg is dat je jouw bedrijf positief in de kijker kunt zetten. Dus contacteer ons vrijblijvend indien je meer informatie wilt over raambelettering of andere gevelreclame.

Interesse in raambelettering?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering