Reclameborden

Blink uit in het straatbeeld met een reclamebord

reclameborden en werfborden

Vinden klanten de weg naar je bedrijf? Of rijden ze voorbij omdat het niet opvalt? Met een kale muur of een sobere reclame trek je geen klanten aan.

Want je bestaande klanten weten jouw bedrijf zijn. Maar wat met nieuwe klanten? Of wat met een werf waar je bezig bent? Hoe weten potentiële klanten wie daar aan het werk is?

Een professioneel reclamebord kan het verschil maken, tussen geen klant, of een klant die jarenlang bij jou komt.

Laat je daarom vakkundig adviseren door ons team die het vak kent. We helpen je graag vooruit.

Jouw reclamebord als eerste indruk voor jouw klanten

Reclameborden gaan over gezien worden. Herkend worden. Jouw naam bekend maken. Het is jouw visitekaartje aan de muur.

  • Gebruik een zo groot mogelijke oppervlakte. Denk eraan dat je passanten snel voorbij rijden met de wagen. Ze hebben slechts enkele seconden tijd om te zien wat ze moeten zien. Een groter bord betekent grotere letters en betere zichtbaarheid.
  • Verwerk je huisstijl in het ontwerp. Jouw reclamebord mag groot zijn, maar niet schreeuwerig. Hou het stijlvol en professioneel, net als jouw bedrijf. Maak direct een eerste goede indruk.
  • Denk goed na over de boodschap die je op je reclamebord zet. Trek hiermee ineens de juiste klanten aan, niet de foute. Combineer beeld en tekst.

We hebben 2 soorten reclameborden:

  • reclameborden voor langdurig gebruik: deze worden veel aan gevels gehangen en zijn bedoeld om jaren mee te gaan. Het materiaal dat we hiervoor gebruiken is veelal een aluminium composietplaat met bedrukking.
  • werfborden voor kort gebruik: deze worden aan bouwwerven gehangen. Dikwijls aan herashekken, of op een paaltje gespijkerd. Het materiaal dat we hiervoor gebruiken is kanaalplaat. Dit is een lichtgewichtplaat bestaande uit luchtkanalen, en wordt ook bedrukt in jouw huisstijl.

Wat doet Argo Reclame voor jou?

We kijken verder dan enkel je reclamebord maken. Jouw reclamebord maakt deel uit van een groter geheel. Van jouw volledige marketing. Met deze marketing vertel je jouw verhaal. En trek je de ideale klanten aan voor jouw bedrijf.

Ons uitgangspunt is communicatie. We communiceren met jou over:

  • de plaats van je reclamebord
  • de ideale grootte voor jouw reclamebord
  • het ontwerp van de boodschap die op je reclamebord komt
  • het materiaal

We gaan voor duurzame en krachtige reclame die opvalt en dus rendeert, in de huisstijl die ook gebruikt wordt op je bestelwagen en andere reclamemedia.

Op zoek naar reclameborden? Vraag hier je offerte.

Benieuwd wat reclameborden kosten? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. Stuur ook foto’s van je gevel en je huisstijl mee. Je hoort ons snel terug.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over reclameborden