Belettering aanhangwagen

Hoe maak je van je aanhangwagen jouw rijdende reclame?

belettering aanhangwagen

Jouw aanhangwagen gaat bij elke opdracht mee op pad. Het is een pure praktische oplossing omdat je bestelwagens of andere wagens te klein zijn om al het materiaal mee te vervoeren.  Voor de rest is het een wat onhandig ding. Het staat in de weg. Je hebt een wagen of brute mankracht nodig om je aanhangwagen te verplaatsen.

En tijdens het rijden maakt het de belettering op de achterkant van je bestelwagen onleesbaar. Kortom, het is een puur gebruiksvoorwerp.

 

Wat als je aanhangwagen een volledige metamorfose ondergaat en de ideale klantenmagneet wordt? Beeld je eens in dat de reclame van je bestelwagen doorgetrokken wordt op je aanhangwagen. Dubbele zichtbaarheid in één klap. 

Met belettering of carwrapping maak je van je aanhangwagen rijdende reclame. Of stilstaande, want ook als hij geparkeerd staat vangt hij de blik van de passanten. Tegelijk maak je jouw gepersonaliseerde aanhangwagen veel minder vatbaar voor diefstal.

Wat is de ideale belettering voor aanhangwagens?

Jouw aanhangwagen is het verlengde van jouw wagen. Maak van de belettering van je aanhangwagen ook het verlengde van de belettering van je wagen.

 • Hou je huisstijl aan.
 • Trek lijnen of vormen door van je wagen naar je aanhangwagen. Dit geeft een prachtig effect.
 • Zorg dat alle nodige informatie op je aanhangwagen staat. Denk eraan dat je aanhangwagen vaak alleen staat. Plaats de contactgegevens van de achterkant van je wagen ook op de achterzijde van de aanhangwagen.

Kijk wat we voor Finesse, de slager van Temse deden

Vanaf het eerste gesprek tot de aflevering verliep alles vlot. Heel professioneel en vakwerk!

Argo Reclame is zonder twijfel een referentie in zijn vakgebied.

Sil Van Riet, slagerfinesse.be

Hoe kunnen we je helpen?

Argo werkt de belettering voor jouw aanhangwagen of foodtruck uit van het prille begin tot de oplevering:

 1. Ontwerp van je belettering
  Jouw huisstijl en bestaande belettering op je wagen vormen het uitgangspunt van ons ontwerp. Uniformiteit is het geheim van een professionele uitstraling. Je bent professioneel in wat je doet. Pak hier ook mee uit bij de belettering van je aanhangwagen.
 2. Drukken van je belettering
  Jouw belettering rolt uit onze topprinter. De topmaterialen staan voor 5 jaar kwaliteit. 5 jaar jouw reclame langs Vlaamse, Belgische of buitenlandse wegen.
 3. Plaatsen van je belettering
  Het plaatsen gebeurt in de beste omstandigheden. De beste temperatuur, in een droge en stofvrije omgeving. De planning? Die bepalen we in overleg en houden we strak aan. De minste hinder in je drukke agenda. Daar maken we werk van.

Vragen over de belettering van je aanhangwagen of foodtruck?

Vul onderstaand formulier in. We geven je snel een antwoord. Voeg een foto toe van je aanhangwagen, je huisstijl of van wat je wilt realiseren.

Dit geeft ons een idee van wat je voor ogen hebt.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Aanhangwagen belettering FAQ

Als je nog een nieuwe aanhangwagen gaat kopen, en je hebt de keuze, let er dan vooral dat de plaat glad is. Er zijn merken van aanhangwagens, zoals Saris, die een ruwe plaat hebben, zogezegd vuilafstotend. Daarop is het moeilijker om te beletteren, we hebben hiervoor een speciale (duurdere) folie nodig. Vermeld dit dus zeker in je prijsaanvraag!

saris aanhangwagen

saris structuur


Draai of keer het zoals je wilt: je aanhangwagen is een advertentieruimte van 6 m² minimum, die veel te zien is in het verkeer. Of die nu geparkeerd staat langs de baan, of bij een klant, of op een event, de zichtbaarheid is enorm.

Als je er tenminste een opvallende belettering op zet.

Minder dan je denkt en al zeker als je weet dat je aanhangwagen 5 jaar non stop nieuwe klanten gaat aantrekken.

Vul het formulier hierboven in en stuur een foto mee, dan maken we je gelijk een offerte.

Op een bache kunnen we niet beletteren. ’t Is te zeggen: we kunnen er klevers ophangen, maar door de weekmakers in de bache weten we niet wat dat gaat geven. 

Dus een kwalitatieve oplossing hebben we hier niet voor.

Zeker en vast.

Stuur het ontwerp maar door. Of misschien wil je ’t zelfde ontwerp gebruiken als je bestelwagen? Kan ook. Stuur ook hiervan dan een foto door.

Ja. Het is heel belangrijk dat de belettering op een propere ondergrond wordt aangebracht. Poets je bestelwagen daarom zeker voor je hem binnenbrengt. Zo niet moeten wij die reiniging nog voor onze rekening nemen, wat uiteraard extra kosten met zich meebrengt.

Ja hoor, ontwerpen daar zijn we sterk in. We helpen je sowieso verder. 

We kijken samen naar een mooi ontwerp en starten pas met de belettering tot je 100% tevreden bent.

Liever niet, een aanhangwagen zetten we liever binnen of op onze afgesloten parking.

Maar spreek gerust af, misschien kan je buiten de uren deze wel komen afzetten.

Afhankelijk van de grootte, meestal 1 dag.

Dit bekijken we samen als we meer gegevens hebben.

Meer nieuws over het beletteren van aanhangwagens