Belettering bestelwagen

Het belang van een goeie bestelwagen belettering

belettering bestelwagens - fleet

Het is de dag van vandaag niet zo gemakkelijk om op te vallen in het verkeer tussen de andere miljoenen voertuigen op de baan. Evenmin is het gemakkelijk om op te vallen tussen al je concurrenten en nieuwe klanten aan te trekken.

Dankzij je bestelwagen beschik je nochtans – zonder dat je het misschien goed en wel beseft – over een rondrijdend reclamebord van ongeveer 10 à 15 m²

Dit kan je optimaal benutten mits de juiste belettering: een ontwerp dat jouw imago weerspiegelt, jouw product of service kenbaar maakt, jouw boodschap verkondigt, … een ontwerp dat je ZICHTBAAR maakt voor je bestaande en nieuwe, potentiële klanten.

En bovendien rijd je gemakkelijk gedurende 5 jaar met dezelfde bestelwagen rond. Niet slecht qua investering, toch?

Maar wat is nu een goede bestelwagenbelettering?

Een goede belettering moet voldoen aan een aantal criteria:

  • ze moet de aandacht trekken van jouw juiste doelgroep, dus de marketingboodschap moet kloppen
  • ze moet kwalitatief uitgevoerd worden, het is je visitekaartje op de baan
  • ze moet duurzaam zijn.

Bij Argo helpen we graag met het ontwerpen van jouw marketingboodschap en vinden wij het vanzelfsprekend dat de belettering kwalitatief wordt uitgevoerd.

We werken enkel met de beste folies en inkten ; onze beletteraars zijn uiterst professioneel ; we beletteren enkel in de juiste omstandigheden: temperatuur, juiste vochtigheidsgraad en stofvrij.

Omdat we ervan uitgaan dat je voertuig minstens 5 jaar rondrijdt, willen wij ook garanderen dat de belettering van je bestelwagens er gedurende 5 jaar perfect blijft uitzien.

Een bestelwagen beletteren voor Waterdoctor...

Bij het beletteren van zijn nieuwe bestelwagen werd gevraagd om appartementsbewoners aan te spreken, ter promotie van een kleiner model waterbehandelingstoestel. Onze experts werkten daarop een 100% marketingproof ontwerp uit, waarbij ook het dak van de bestelwagen beletterd werd. Daardoor is de boodschap voor elke appartementbewoner zichtbaar vanop het balkon. Op deze subtiele, maar enorm krachtige wijze, werd de volledige doelgroep aangesproken. 

Yves Lagage, Waterdoctor.be

de-waterdoctor

Hoe kunnen we jou helpen?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent:

  • een eenvoudige belettering?
  • een kopie van een bestaande belettering?
  • of toch een klantenmagneet zodat je nieuwe klanten aantrekt op automatische piloot?

Op basis van jouw informatie krijgen wij een idee van waar jij naar op zoek bent en kunnen we een juiste offerte opmaken. 

Eens je de offerte hebt goedgekeurd, kunnen wij aan de slag om een voorontwerp te maken.

Pas als jij akkoord bent met het ontwerp, kunnen we de uitvoering van jouw belettering plannen.

 

Vanaf dan kan jij minstens 5 jaar rondrijden met je rondrijdende klantenmagneet. Duidelijk zichtbaar in het straatbeeld. En dit voor een fractie van de prijs die je zou betalen aan advertenties in andere media. Fantastisch, toch?

Vragen over de belettering van je bestelwagens?

Vul onderstaand formulier in en voeg ook foto’s toe van je bestelwagen, je huisstijl of van wat je wilt realiseren. Dit geeft ons een idee van wat je voor ogen hebt. We sturen je graag een vrijblijvende offerte. Tot snel.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Bestelwagen belettering FAQ

Jouw bestelwagens worden gezien en komen voortdurend op andere plaatsen. Met een eenvoudige belettering kan je alvast laten weten wie je bent en wat je doet. Maar met een goed ontwerp kan je bovendien ook echt jouw boodschap overbrengen. Een bestelwagen beletteren is een voordelige en ideale manier om je doelgroep te bereieken. Zo trek je meer klanten aan en je kan je bedrijf laten groeien! 

Dus laat je bestelwagen beletteren maar aan ons over, en laat je belettering renderen.

Het beletteren van een bestelwagen kan volledig volgens jouw wensen en budget, en hangt af van het soort voertuig.

Het spreekt voor zich dat een kleine belettering goedkoper is dan een volledige wrap en de belettering van een kleine bestelwagen minder kost dan van een grote.

Hou wel in gedachte dat een goed ontwerp goedkoper is dan gelijk welke andere reclame die continu zichtbaar is. Bijgevolg betaalt ze zichzelf in geen tijd terug doordat je meer klanten aantrekt.

Natuurlijk!

Wij nemen jouw bestaande ontwerp graag over in de belettering van je voertuig. Daarbij doen wij goed onderbouwde suggesties om je ontwerp eventueel nog aantrekkelijker te maken en jouw huisstijl naadloos toe te passen. Zo zorgen wij voor een mooi geheel en helpen wij je om je herkenbaarheid te verhogen.

Heb je geen ontwerp? 

Dan maken we er graag één voor jou.

Van autobestickering tot vrachtwagenbelettering, we helpen je met raad en daad.

Alle voertuigen kunnen vervolgens ook in ons eigen atelier worden bestickerd.

Ook als je nog geen ontwerp hebt, kan je bij Argo rekenen op het volledige pakket. Wij hebben een gespecialiseerd team van ontwerpers en marketeers die voor jou een perfect design kunnen uitwerken. 

Heb je al een logo, dan is het belangrijk dat je dit in vectorformaat aanlevert. Heb je dit niet of klinkt dit als Chinees? Geen paniek, we helpen jou graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

De eerste twee weken heeft de lijm nog tijd nodig op te hechten.

Daarna mag jouw bestelwagen zonder problemen in de carwash.

Ja. Het is heel belangrijk dat de belettering op een propere ondergrond wordt aangebracht. Poets je bestelwagens daarom zeker voor je ze binnenbrengt. Zo niet moeten wij die reiniging nog voor onze rekening nemen, wat uiteraard extra kosten met zich meebrengt.

Zeker. Onze parking is afgesloten. Na afspraak kunnen wij jou daar vanop afstand toegang toe verlenen. Je sleutels laat je veilig achter in onze sleutelkluis.

Zo verspil je geen onnodige tijd en kan je toch op beide oren slapen. 

Voor een volledige wrap rekenen wij 4 (werk)dagen. Je bestelwagen wordt dan eerst in ons geconditioneerde atelier gezet om er gedurende 24u te drogen. 

Dat is heel belangrijk bij een volledige belettering. Op die manier zijn we zeker dat alle hoekjes en gleufjes perfect droog zijn vooraleer we effectief starten.

Ja. Wanneer je een nieuwe belettering laat uitvoeren is het belangrijk dat de oude stickers eerst verwijderd worden. Dat kan ook door ons gebeuren, dan is meteen ook alle lijm verwijderd.

Wij proberen jou steeds zo snel mogelijk van dienst te zijn. Reken gemiddeld een drietal weken vooruit. In drukkere periodes kan dit natuurlijk wel iets langer zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op om zicht te krijgen op onze planning.

Onze klantenwaardering:

Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 85 recensies
beoordeel ons op
Verschillende wagens en gevels laten beletteren door dit fantastisch team. Zeer vlotte communicatie, kwalitatieve afwerking en schappelijke prijzen. Zeker aan te raden!
Top service vanaf het eerste contact, gedurende het proces van ontwerpen, tot en met de uitvoering! 👌👌👌👌👌
Reactie van de eigenaar: We zijn heel blij dat je tevreden bent van de belettering van jullie bestelwagen. Bedankt voor de leuke review!
Bij het plaatsen van de zonwerende raamfolie hebben wij mogen ervaren dat dit de beste koop is om de hitte uit uw slaapkamer of woning te houden! En de snelle service en communicatie die wij gehad hebben met dit bedrijf is schitterend dus 5 sterren zeker verdiend, team Argo.. #zonwerenderaamfolie -#argo #belettering
Reactie van de eigenaar: Bedankt Swa!
Heel blij met het reclamebord voor mijn zaak!
Reactie van de eigenaar: Blij te horen dat je tevreden bent van jouw reclamezuil!
5 bestelwagens laten beletteren, dik tevreden! Top team, zeer behulpzaam en vriendelijk.Dikke mercikes Sami & Jacob voor de nodige hulp!
Reactie van de eigenaar: Bedankt Zafer
js_loader

Meer nieuws over bestelwagen belettering