Bestelwagen belettering: 5 tips voor meer rendement

belettering bestelwagen

Jouw bestelwagen belettering als tool voor meer omzet

Inderdaad, jouw bestelwagen beletteren is dé ideale tool om nieuwe klanten aan te trekken. En hoe beter ze uitgevoerd is, hoe beter je deze nieuwe omzet vindt.

Hieronder vind je 5 handige tips die kunnen bijdragen tot een beter resultaat van jouw bestelwagen belettering:

  1. Begin met een grootmoedertest. Ja, je leest het goed. De sympathieke oma is niet altijd goed op de hoogte van nieuwe snufjes. Laat het resultaat van de belettering 3 seconden aan haar zien en vraag onmiddellijk waarover het gaat. Als zij dat duidelijk kan vertellen, is de opdracht op vlak van helderheid alvast geslaagd.
  2. Een herkenbare huisstijl is tevens een heel belangrijk onderdeel. Zorg ervoor dat je overal dezelfde kleuren, lettertypes … gebruikt. Met andere woorden, wees consistent. Met een al dan niet eenduidige communicatie bepaal je de uitstraling van jouw bedrijf. Als je telkens van lettertype verwisselt of steeds andere kleuren gebruikt, zal dat een negatieve invloed hebben op jouw imago en geloofwaardigheid.
  3. Zorg voor een eyecatcher, iets wat de aandacht van de klant trekt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een ongewone kleurencombinatie, een merkpersonage, een opvallend logo of een optische illusie. Creativiteit is hier de sleutel.
  4. Plaats alleen essentiële informatie op de bestelwagen. Hier is ’less is more’ van toepassing, want hoe meer erop staat, hoe moeilijker leesbaar voor de klant. Zaken die belangrijk zijn: de naam van de organisatie, het bestaansrecht/de missie en contactgegevens (zoals de website, e-mailadres of telefoonnummer).
  5. Vergeet ten slotte zeker de achterkant van jouw bestelwagen niet, want die wordt het meest gelezen. Stel dat je een tijd in de file voor dezelfde wagen rijdt, dan komt zoiets zeker van pas. Plaats er zeker jouw naam op, wat je doet en vermeld de website. Een lege achterkant is een onbenutte en dus gemiste kans.

 

Hoe gaat dit verder in zijn werk?

Lijkt het je allemaal wat moeilijk? Geen nood, je moet geen grafisch wonder zijn. We helpen je immers graag door zelf enkele ontwerpen voor bestelwagen belettering voor te stellen.

Vertel ons welke bestelwagen je hebt, welke kleur, merk en type (L1H1 of L2H2, of er vensters in de laadruimte zitten..) en laat ons weten wat je er allemaal op wilt en in welke kleuren. Dan doen wij de rest.

Heb je al een bestelwagen rijden? Bezorg ons dan enkele foto’s, dan zorgen we dat de nieuwe er als twee druppels water op lijkt.

Gaat het om een vervanging? Dan kunnen we ook de folie van de oude bestelwagen verwijderen.

Je ziet het, er zijn veel opties.

 

Meer weten over bestelwagen belettering?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering