Reclamezuilen met geïntegreerde brievenbussen

Reclamezuilen en brievenbussen: samen of niet?

Waarom een reclamezuil met een brievenbus toch niet zo’n goed idee is

Wat verstaan we onder reclamezuilen?

Reclamezuilen zijn per definitie reclameborden die tot tegen de grond komen. Ze zijn altijd vrijstaand en worden voor een bedrijf of bedrijvencentrum geplaatst.

Op maat gemaakt

Reclamezuilen worden steeds vaker op maat gemaakt, volledig naar de wens van de klant. Of het nu gaat om de breedte, hoogte of vorm, geen enkel detail wordt over het hoofd gezien. Doordat we de reclamezuilen in eigen atelier maken zijn deze heel flexibel qua afmetingen:

  • Variabele breedtes, waardoor zowel slanke verticale zuilen als brede horizontale zuilen mogelijk zijn.
  • Aanpasbare hoogtes, zodat de zuil perfect past bij de omgeving en de gewenste zichtbaarheid biedt.
  • Creatieve vrijheid voor unieke vormen en de diverse kleuren die het imago van het bedrijf weerspiegelt.

Met deze aanpasbaarheid kunnen reclamezuilen een opvallende en impactvolle presentatie bieden die perfect aansluit bij de behoeften van elke klant.

grootformaat reclamezuil

Hoe deze reclamezuil gemaakt werd, van ontwerp tot plaatsing, zie je in dit filmpje.

Energiezuinig

De energiezuinigheid van reclamezuilen wordt tegenwoordig sterk bevorderd door innovatieve verlichtingstechnieken.

  • In de eerste optie worden de zuilen intern verlicht met LED’s, waarbij de letters uitgefreesd zijn in de buitenplaat en een plexiglas achtergrond gemonteerd is. Deze LED-verlichting wordt alleen voorzien op de plekken waar de letters zijn uitgefreesd, waardoor er geen onnodig energieverbruik plaatsvindt.
  • Een alternatief is de externe verlichting door LED grondspots, waardoor de hele zuil ’s avonds oplicht.

Om het energieverbruik verder te minimaliseren, wordt een tijdsklok geïnstalleerd die synchroniseert met het zomer- en winteruur en vooraf geprogrammeerd kan worden voor het in- en uitschakelen van de verlichting. Moderne klokken zijn zelfs in staat om automatisch in te schakelen wanneer de zon ondergaat, waardoor energie optimaal wordt benut.

De nieuwe Slimline-reclamezuilen

Volledig nieuw zijn onze dunne Slimline zuilen. Vroeger werden zuilen steeds breed gemaakt, omdat er TL-lamen inzaten, en die moesten voldoende ruimte hebben om een egaal licht naar buiten te schijnen. Hierdoor waren de oude zuilen redelijk breed. Door de led-technologie echter, kunnen moderne zuilen heel dun gemaakt worden, waardoor ze minimalistisch overkomen.

 

Maar hoe zit het nu met geïntegreerde brievenbussen?

Op het eerste zicht lijkt een brievenbus in een reclamezuil een goed idee. Je hebt maar 1 constructie in de voortuin staan, waar alles inzit.

Maar dat heeft, volgens ons, toch wel enkele nadelen.

Postbode’s strubbelingen

Eén van de eerste problemen die zich voordoen bij het plaatsen van een brievenbus in een reclamezuil is de verwarring die het kan veroorzaken bij postbodes. De postbode is gewend om naar traditionele brievenbussen te zoeken, waardoor de brievenbus in de reclamezuil al snel over het hoofd gezien kan worden. Dit kan leiden tot vertraagde of zelfs gemiste postbezorging.

Mogelijke beschadigingen

Een ander belangrijk punt is dat het dagelijkse gebruik van de brievenbus in de reclamezuil kan leiden tot beschadigingen van de zuil. Door herhaaldelijk gebruik te maken van de brievenbus zal slijtage optreden rond de brievenbus waardoor de zuil wordt aangetast: hij zal er snel verouderd en versleten gaan uitzien. Een beschadigde reclamezuil kan afbreuk doen aan het imago van een bedrijf en de aantrekkingskracht van de reclameboodschappen verminderen.

Niet geschikt voor moderne post

Moderne brievenbussen moeten niet alleen geschikt zijn voor enveloppen, maar ook voor pakketten. Het integreren van een dergelijke ‘pakjesbus’ in een reclamezuil is vaak niet praktisch vanwege de beperkte ruimte en structuur van de zuil. Dit beperkt de functionaliteit en bruikbaarheid van de brievenbus. De reclamezuilen worden dunner, de brievenbussen worden dikker en groter. Dit is niet compatibel met elkaar.

Conclusie

Bij Argo geloven we sterk in het leveren van effectieve en functionele reclameoplossingen die tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten en de verwachtingen van het publiek. Om deze redenen zijn wij terughoudend om brievenbussen in reclamezuilen te plaatsen, gezien de potentiële problemen die dit met zich mee kan brengen.

We streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige reclamezuilen die de aandacht trekken en de boodschap effectief overbrengen, zonder compromissen te sluiten op het gebied van functionaliteit en duurzaamheid.

Wil je meer informatie over een reclamezuil?

 

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. 

Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering