Textielframes en fotobehang

Maak je interieur speciaal zodat het blijft hangen bij je klanten

fotobehang kantoor

Denk zelf eens goed na welke interieurs op jou de meeste indruk nalaten. De strakke en nette interieurs? Of die met een eyecatcher die je van je sokken blaast? Dat laatste bedrijf is je zeker bijgebleven, toch?

En het is nochtans niet moeilijk, om ook zo’n opvallende eyecatcher te plaasten.

Geef je interieur in een mum van tijd een extreme metamorfose. Een wand met aantrekkelijk fotobehang. Of textielframes met unieke prints en geluiddempend effect. Geen galm meer in je kantoorruimte. De productiviteit van je medewerkers schiet de lucht in. Op het einde van de dag gaan ze met een rustige mindset naar huis. 

Het bezoek aan jouw bedrijf zal in het geheugen van jouw klanten gegrift staan. Jouw fotobehang en textielkaders: een schot in de roos.

Het perfecte fotobehang en de ideale textielframe voor jouw bedrijf

Bij fotobehang ga je voor 1 geheel. Geen naden die openstaan of niet helemaal overeenkomen met de afbeelding. Wel een stuk tot wel 5 meter, in zijn geheel geprint en op je muur aangebracht. 

Welk ontwerp kies je? Dat kan gaan van foto’s van je producten, van een kunstige creatie met je logo tot een afbeelding van een bos. Noem maar op, we printen het voor jou. Veel hangt af van de omgeving waarin je jouw fotobehang hangt. Het onthaal, de kantoren, ontvangstruimtes of refter. Denk goed na welk ontwerp in welke omgeving de juiste sfeer geeft. Verras klanten en medewerkers met een instant thuisgevoel.

Textielframes hebben een dubbele functie. Net als bij fotobehang is het ontwerp het begin van alles. Vul je textielframes met geluiddempend materiaal. Hang ze uit op strategische plaatsen en je krijgt de rust waar iedereen al zo lang naar verlangt. 

Textielframes hebben nog een groot voordeel. Verander af en toe het textiel en je bedrijf krijgt in een fractie van een seconde een andere look. Zet je promoties in de kijker. Geef thema’s of seizoenen aan. Wisselende boodschappen werken.

Een photowall en textielframe is zoveel meer dan enkele meters folie en stof. Het maakt deel uit van jouw verhaal. En de manier waarop je dat verhaal brengt, bepaalt jouw succes. 

Denk bijvoorbeeld aan je kantoor. Heel veel kantoren gaan tegenwoordig voor een sober, minimalistisch interieur. Zo’n interieur is mooi en heel modern. Maar tegelijkertijd is er veel wit en weinig branding. De mensen zien je logo nergens, zien geen sfeer, de uitstraling is eerder koel, en met veel geluidsgalm.

Maar gelukkig er is een oplossing:

  • Wil je het strak? Ga dan zeker voor een grootformaat behang. Het is de bedoeling hiervan dat dit goed blijft, ook na jaren dienst.
  • Ga je voor sfeer? Of is sfeer belangrijk, voor je personeel en/of klanten? Dan is een textielframe dé oplossing. 
textielframe in trendy interieur

Met een textielframe krijg je instant dat sfeergevoel. In de lente een mooi bloemenpakket en in de winter een kerstthema? Het kan in een handomdraai. 

Een speciaal event? Iemand die vb 20 jaar dienst heeft? In een minimum van tijd klik je een ander doek in het frame.

En dat er geluidsdemping kan toegevoegd worden is een bijkomend, maar zeker niet te onderschatten, pluspunt.

Bij Argo gaan we voor:

  • Het perfecte ontwerp in lijn met jouw huisstijl en de rest van je interieur.
  • Print met de beste materialen.
  • Plaatsing met minimale hinder.

Vragen over fotobehang of textielframes voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in. We geven je snel een antwoord. Voeg ook foto’s toe van het interieur van je bedrijf, je huisstijl of van wat je wilt realiseren. Zo krijgen we een goed idee van waar je naartoe wilt.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering