Banieren

Waarom investeren in banieren?

banieren

Je bent op zoek naar een duurzame manier om je bedrijf zichtbaar te maken.

  • Reclamebord? Niet genoeg plaats aan de gevel.
  • Vlaggen? Die bewegen te veel.
  • Reclamezuil? Geen ruimte voor.

Wat wordt het dan wel?

Al eens gedacht aan een banier? Die hangt aan je gevel of aan een mast. En is langs beide zijden perfect zichtbaar. Duurzaam, professioneel en modern.

Volgens een onderzoek van de International Sign Association is de reclame aan een winkel de meest effectieve vorm van adverteren voor kleine bedrijven. Bijna 76% van de consumenten gaf aan dat ze een winkel zijn binnengegaan die ze nog nooit eerder hadden bezocht op basis van de belettering/reclame.

Trek klanten aan met banieren

Gevelbanieren

Banieren zijn pvc-doeken, die tussen 2 inox steunen hangen. De buizen in de steunen worden opgespannen, zodat je banier steeds strak staat. De banier wappert niet. Ze staat haaks op je gevel of op de mast. Het maakt dus niet uit van welke richting je komt. Je banier is steeds zichtbaar. Zeker met de juiste verlichting. Iedereen ziet van ver waar jouw bedrijf te vinden is.

Banieren zijn de eerste indruk voor jouw bedrijf. Ze ogen modern en professioneel. Het is de ideale investering voor herkenbare reclame op lange termijn.

Ze zijn ook goedkoper alternatief dan bijvboorbeeld lichtreclames en kunnen zo goed als overal geplaatst worden. Er is niet veel plaats nodig op de gevel om zo’n steun te plaatsen.

Paalbanieren

Je kan banieren ook plaatsen op een paal, in plaats van op de gevel. Deze vrijstaande systemen noemt men paalbanieren en worden dikwijls geplaatst als alternatief voor vlaggenmasten.

Het belangrijkste voordeel tov een vlaggenmast is de duurzaamheidEen banier is gemaakt van pvc stof, en gaat jaren mee. Een vlag is gemaakt uit vlaggendoek, en wordt minimaal 2x / jaar vervangen. Ook is een paalbanier slijtvast. Bij een vlaggenmast draait de vlag rond, met als gevolg dat ringen schuren tegen de mast, waardoor slijtage optreedt. Bij een paalbanier hangt de banier vast.

Het belangrijkste nadeel is dat de initiële investeringskost hoger is dan bij vlaggenmasten. Maar door het feit dat je nooit meer vlaggen hoeft te vervangen, een banier gaat immers jaren mee,  haal je de investeringskost er zeker uit op termijn.

Wat doet Argo voor jou?

We helpen je volledig door het proces. We bekijken de plaats waar de banieren moeten komen, of er electriciteit aanwezig is of niet. En we bekijken samen met jou de meest ideale plaats om zo’n banier te plaatsen.

Daarna zorgen we voor een offerte. Bij goedkeuring maken we een ontwerp op. Zichtbaar, duidelijk en volledig in lijn met de huisstijl. Bij paalbanieren gaan we zelfs stilstaan bij de kleur van je mast. De kleuren van jouw huisstijl gaan boven alles. Op de banier zet je eenvoudigweg je logo, zo zichtbaar en opvallend mogelijk. Liefst met de achtergrond in de accentkleur van jouw logo. We doen alles in overleg met jou. We drukken enkel het ontwerp af waar jij je goed bij voelt. 

Denk aan het voornaamste doel van jouw banier: herkend worden en je ideale klanten aantrekken. Bij het ontwerp denken we ook al na over de verlichting. Alles om jouw bedrijf optimaal in het zicht van de passanten te brengen.

Ons professionele team staat in voor de plaatsing. Stevig en degelijk, zodat je lang van deze renderende reclame kan genieten.

Op zoek naar banieren? Vraag hier je offerte.

Benieuwd wat banieren kosten? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. Stuur meteen ook enkele foto’s van je gevel en je logo mee. We komen snel bij je terug.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering