Belettering auto

Waarom een auto belettering belangrijk is

belettering auto

Het belang van een autobelettering?

Je wagen is je belangrijkste tool om je professionele activiteit uit te voeren. Maar het is tegelijk ook je belangrijkste tool om boodschappen te doen, de kinderen naar het voetbal te brengen en op stap te gaan. Kortom: je wagen is alle dagen op de baan. 

Als je er nu ook nog reclame op plaatst, dan maak je van die personenwagen een echte klantenmagneet.

Blijf niet met een anonieme wagen rijden. Gebruik dit marketingpotentieel. Weet dat je hier zelf zo ver in gaat als je wil. Van een subtiele belettering op je zijdeur tot een opvallende klantenmagneet

Het gaat er hem om welk doel je wilt bereiken met je belettering. Praat met ons. We luisteren naar je verhaal en laten je wegrijden met een wagenbelettering die 5 jaar lang jouw marketingdoel bereikt. 

Hoe ziet de ideale wagenbelettering eruit?

Denk eerst goed na over wat je wilt. Ga je voor naamsbekendheid of wil je echt keihard opvallen in het straatbeeld?

  • Laat je naamsbekendheid toenemen door subtiele belettering op je zijdeuren. Logo, naam, eventueel kort en krachtig je contactgegevens vermelden. In kleur of neutraal. Wees er maar zeker van dat je gezien wordt, zonder het ‘big brother’-gevoel dat iedereen je overal kan volgen.
  • Maak van je wagen een echte klantenmagneet. Opvallende achtergrond, krachtige letters en kleuren of motieven. Hou je doelpubliek voor ogen en vang hun blik met je wagen.

Verlies ook zeker de achterkant van je wagen niet uit het oog. Die wordt het vaakst gezien én heeft een goede oppervlakte om je boodschap over te brengen. Met Vision Print gebruik je die volledige oppervlakte. Tegelijk zie je nog perfect alles wat er achter jou op de weg gebeurt.

Ga voor kwalitatieve belettering:

  • Gebruik je huisstijl en spreek jouw doelgroep aan.
  • Kwalitatieve uitvoering zorgt voor het beste rendement. Aangebracht onder de ideale omstandigheden en met de beste materialen blijft je belettering er vijf jaar lang piekfijn uitzien.

Wat doet Argo voor jou?

Kom je verhaal aan ons vertellen. Zoek je:

  • subtiele belettering?
  • opvallende belettering?
  • Vision Print voor het achtervenster van je wagen?

Jouw verhaal en wensen zijn de basis om jou een juiste offerte te bezorgen. 

Na goedkeuring van de offerte, starten we met een voorontwerp. Kan je je volledig vinden in dit voorontwerp? 

Dan plannen we de uitvoering in.

Daarna geniet je gedurende 5 jaar van reclame die elke minuut en elke kilometer rendeert. 

 

Dé makkelijkste en goedkoopste manier om je bedrijf in de markt te zetten.

Vragen over de belettering van je auto?

Vul onderstaand formulier in. We geven je snel een antwoord. Voeg ook foto’s toe van je wagen, je huisstijl of van wat je wil realiseren. Dit geeft ons een idee van wat je voor ogen hebt.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Auto belettering FAQ

Alles hangt ervan af hoeveel belettering je precies op je auto wilt. Denk wel: hoe beter je wagen opvalt, hoe meer klanten hij aantrekt. En hoe goedkoper de belettering wordt. 

Wat zeker interessant is, is de belettering van de achterruit. Dit kunnen we doen in gaatjesfolie, zodat je er zeker kan doorkijken. Dit is ook de goedkoopste oplossing. 

Wat het juist kost? Vraag een offerte, laat ons alleen weten hoe hard het mag opvallen.

Dat kan zeker, we importeren graag je ontwerp en/of huisstijl in ons grafisch programma, en bekijken de mogelijkheden.

We zorgen er ook voor dat al je voertuigen “bij elkaar horen”. Dus heb je al voertuigen laten beletteren in het verleden, dan zorgen wij dat je nieuwe telg erbij past.

Ja hoor. Het begint met het doorsturen van je logo. Wij importeren dat in ons grafisch pakket, en bekijken de mogelijkheden. We maken zelf een ontwerp en enkele variaties waar je uit kan kiezen. Het is een beetje zoals een huis bouwen. We zitten samen, praten over het ontwerp en passen aan tot jij tevreden bent.

De eerste 2 weken mag je nog niet naar de carwash met je voertuig, omdat de folie nog even tijd nodig heeft om zich goed te hechten. Nadien is dit geen probleem.

Ja. Het is heel belangrijk dat de belettering op een zuivere ondergrond wordt aangebracht. De bedoeling is dat we kunnen starten met een droge, cleane auto om te beletteren. Als we eerst nog moeten poetsen, hebben we terug droogtijd en verliezen we tijd in onze planning. Dus altijd gereinigd binnenbrengen.

Ja dat kan. We maken graag een afspraak buiten te uren voor een drop-off. Mocht het niet lukken om af te spreken, dan kan je de sleutels in onze veilige sleutelkluis achterlaten. 

Elke belettering vraagt een bepaalde tijdsduur en uit ervaring weten we al hoe lang we aan jouw ontwerp zullen werken.

We werken dus heel gepland. Dit wil zeggen, dat je op voorhand weet wanneer we je wagen verwachten. En je weet ook op voorhand wanneer die klaar zal zijn. Geen verrassingen.

Ja, dat is het beste. We kleven niet over bestaande belettering omdat we niet kunnen garanderen hoe goed de hechting gaat zijn.

Heb je zelf geen tijd om de bestickering te verwijderen? Geen nood, we doen het graag voor jou.

Dat kan. Onder de stickers is de carrosserie nieuw. Naast de stickers is de carrosserie “geschuurd” door het zand in de lucht.

Een oplossing hier is de auto achteraf te laten polieren. We kunnen je zeker aan een paar goeie adressen helpen.

Best is daarvoor contact op te nemen. Als we weten wat er precies moet gebeuren, kunnen we er een tijd opkleven en kijken in onze planning wat kan.

Meer nieuws over autobelettering